Jupiter και οι δημιουργοί του λένε πως θα είναι το πρώτο vaping phone!

Δεν είναι μία από τις συσκευές που περιμέναμε να δούμε και η αλήθεια είναι ότιαμφιταλαντευόμαστε ανάμεσα στο αν είναι φάρσα ή πραγματικότητα. Κι όμως είναι πολλά τα άρθρα και οι δημοσιεύσεις σήμερα στο Διαδίκτυο για το Jupiter, ένα από τα πιο ιδιαίτεραυβριδικά gadgets που έχουν πέσει στην αντίληψή μας. Γιατί; Επειδή συνδυάζει ένα smartphone με ένα…  vaporizer (!), επιτρέποντάς σας να πραγματοποιείτε κλήσεις, να στέλνετε μηνύματα, να σερφάρετε στο Internet αλλά και να… ατμίζετε με την ίδια συσκευή! Κι όμως οι υπεύθυνοι τηςVaporcade, αν πιστέψουμε αυτά που διαβάζουμε το site τους, θέλουν να κάνουν πράξη μία τέτοια ξεχωριστή υλοποίηση.
Η εταιρεία συνεργάζεται στην ανάπτυξη του Jupiter με τον Αμερικανό Herbert A. Gilbert ο οποίος έχει αναγνωριστεί ως ο πρώτος που έχει στην κατοχή του δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, το οποίο απέκτησε πίσω στο 1963. Σκοπός των ιδρυτών της Vaporcade είναι, όπως σημειώνουν, να αλλάξουν την αγορά, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα μίας μεγαλύτερης εταιρείας που διαθέτει ακόμη το Vapebot ένα… ρομπότ σχεδιασμένο ώστε να εξετάζει την ασφάλεια του ατμίσματος, αλλά και το NeUll, ένα τσιγάρο σχεδιασμένο ειδικά για χρήση στις φυλακές. Σημειώνουν πάντως ότι το Jupiter δεν είναι ακόμη πιστοποιημένο από τον FCC, δεν πωλείται και προφανώς βρίσκεται αυτή την περίοδο σε conceptμορφή.
jupiter 2
Το κόστος του, πάντως, για όσους το προπαραγγείλουν, φτάνει τα 499 δολάρια, ενώ δεν υπάρχουν ακόμη στο site πολλές τεχνικές πληροφορίες για το πρωτότυπο αυτό smartphone που έχει προσαρμοστεί ώστε νε περιλαμβάνει και… ατμοποιητή, πέρα από το ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, τρέχει το Android 4.4 KitKat, υποστηρίζει 4G LTE, ενώ θα διατεθεί επίσης και σε πιο οικονομική 3G έκδοση στα 299 δολάρια.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment