ZTE Nubia Z11 κάνει την πρώτη του εμφάνιση και κλέβει την παράσταση

Η κινεζική ZTE, με το Nubia Z11 κλείνει το μάτι στους users που λατρεύουν όχι μόνο τις υψηλές επιδόσεις, αλλά παράλληλα αναζητούν επίσης και μία συσκευή που να ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο design της. Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς στο Nubia Z11 είναι τα σχεδόν ανύπαρκτα bezels του, αλλά και ο full metal σχεδιασμός, που φανερώνει μία πρόθεση από την ZTE στο να κυκλοφορήσει ένα καθαρά premium smartphone.
To ΖΤΕ Nubia Z11 διαθέτει display στις 5.2 ίντσες, με QHD ανάλυση στα 1440x2560 pixelsκαι (κρατηθείτε) προσφέρει pixel density που αγγίζει τα 565ppi. Τα «καλύτερα» όμως κρύβονται στο εσωτερικό του, καθώς στην καρδιά του Nubia Z11 βρίσκεται ένα Snapdragon 820 chipset, μαζί με 4GB μνήμης RAM και Adreno 530 GPU. Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο που προσφέρει η ποιοτική πρόταση της κινεζικής εταιρείας, το Nubia Z11 έρχεται με 128GB storage, καλύπτοντας έτσι ακόμη και τους πιο απαιτητικούς users, οι οποίοι αρέσκονται στο να αποθηκεύουν στη συσκευή τους χιλιάδες αρχεία εικόνας, ήχου και video. Εκτός από τα παραπάνω, η τολμηρή high-end πρόταση της ZTE έρχεται με fingerprint scanner για αυξημένη ασφάλεια, αλλά και με κύρια κάμερα στα 20.7MP και selfie cam στα 13MP!
ZTE Nubia Z11 (2)
To ΖΤΕ Nubia Z11 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους και πραγματικά πρόκειται για μία πρόταση, η οποία φανερώνει τις «άγριες διαθέσεις» της ZTE στην υψηλή κατηγορία. Περιμένουμε πως και πως να το γνωρίσουμε καλύτερα στο προσεχές MWC στη Βαρκελώνη!
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment