Τέλειο πληκτρολόγιο το Universal Mobile Keyboard για φορητές συσκευέςWindows, iOS και Android

Η Microsoft ανακοίνωσε ένα πραγματικά "cross-platform" πληκτρολόγιο για φορητές συσκευές. Αυτό σημαίνει, ότι το πληκτρολόγιο κατασκευάστηκε για να λειτουργεί άψογα με συσκευές Windows, Android και iOS.
Το Microsoft Universal Mobile Keyboard έχει μικρό φυσικό αποτύπωμα και μπορεί να χωρέσει εύκολα σε μία τσάντα ενώ προσφέρεται με προστατευτικό κάλυμμα που λειτουργεί και ως βάση για το tablet ή το κινητό του χρήστη. Έχει ένα ειδικό διακόπτη, με τη βοήθεια του οποίου οι χρήστες, μπορούν να εναλλάσσονται ανάμεσα στα λειτουργικά συστήματα -και στις συσκευές τους- αποτελεσματικά.
Με αυτό το τρόπο, οι χρήστες μπορούν εύκολα να ξεκινήσουν τη δουλειά τους σε μία Windows ή Android συσκευή, και να τη συνεχίσουν στο iPhone ή στο iPad χρησιμοποιώντας το ίδιο πληκτρολόγιο.
Η σύνδεση του πραγματοποιείται μέσω Bluetooth. Στο εσωτερικό του υπάρχει μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία με μία φόρτιση επαρκεί για χρήση σχεδόν μισού... χρόνου! Μία φόρτιση 10 λεπτών, μπορεί να κρατήσει τη συσκευή λειτουργική για σχεδόν μία μέρα. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι ότι το πληκτρολόγιο αυτόματα μπαίνει σε λειτουργία όταν ανοίξετε το προστατευτικό κάλυμμα που λειτουργεί και ως βάση για τη συσκευή σας. Το Universal Mobile Keyboard θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, σε μαύρο ή λευκό φινίρισμα, με κόστος $79.95. Σύμφωνα με τη Microsoft, λειτουργεί με Microsoft Windows 8+ και Windows RT, iOS v6+ και Android 4+.

 Site: SlashGear

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment