Ισχυρο το Asus ZenWatch, το android smartwatch των €199

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και στο βίντεο, το Zenwatch θα έρχεται με δερμάτινο λουράκι 22 χιλιοστών, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να το αλλάξετε με ένα της αρεσκείας σας μέσα από μια τεράστια γκάμα που υπάρχει ήδη στην αγορά. Διαθέτοντας τετράγωνο σχήμα, το smartwatch της Asus διαθέτει όμορφο σχεδιασμό με AMOLED οθόνη 1.63 ιντσών, ανάλυσης 320x320 που αντιστοιχεί στα 278 PPI. Το πάχος της συσκευής είναι ένα από τα μικρότερα της αγοράς, μόλις 7.9 χιλιοστά κάτι που θα λέγαμε κάνει σημαντική διαφορά με άλλα smartwatches που είδαμε στην έκθεση όπως το Gear S της Samsung ή το G Watch R της LG.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών δεν απέχει σημαντικά από άλλες προτάσεις αφού στηρίζεται στο Snapdragon 400, με επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2 GHz, 512 MB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου ο οποίος θα είναι σημαντικός για την αποθήκευση τραγουδιών και αναπαραγωγή τους χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με smartphone, κάτι που έρχεται σε μελλοντική έκδοση του Android Wear. Μέχρι τότε θα πρέπει να συνδέσουμε ένα android smartphone με το Zenwatch για να λαμβάνουμε τις ειδοποιήσεις που μας ενδιαφέρουν, τα sms και τα e-mail, με τη Google να υπόσχεται σύντομα πολλές εφαρμογές. Η μπαταρία των 370mAh υπόσχεται αυτονομία 1-2 ημερών, ανάλογα πάντα με τη χρήση και με τη φόρτιση να γίνεται μέσω microUSB αντάπτορα. 
Το Asus ZenWatch αναμένεται να κυκλοφορήσει κοντά στα Χριστούγεννα με τιμή €199, τιμή η οποία το κατατάσσει ως ένα από τα φθηνότερα Android Wear smartwatches.


Η αποστολή του insomnia.gr στην IFA 2014 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment