9 πράγματα που θα αγαπήσετε στα νέα Xperia Z3

H Sony Mobile παρουσιάζει 9 πράγματα τα οποία δεν ξέρατε ότι κάνει η νέα σειρά Xperia Z3, μεταξύ αυτών είναι οι ανέπαφες πληρωμές, η δυνατότητα παύσης κατά τη διάρκεια εγγραφής βίντεο και οι νέες ρυθμίσεις ήχου για τα ακουστικά.Πιο αναλυτικά, οι συσκευές της Sony διέθεταν NFC πριν ακόμα γίνει δημοφιλές. Αυτό σημαίνει ότι είχατε και έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το Xperia smartphone σας, για τις πληρωμές, τις μεταφορές σας ή σαν κάρτα εισόδου με ένα απλό άγγιγμα, ήδη από το 2012 με το Xperia S.
Βελτιώστε ρυθμίσεις ήχου για τα ακουστικά της Sony
Παρατηρήσατε ποτέ ότι κάθε ζευγάρι ακουστικών ακούγεται… διαφορετικά; Ενώ κάθε συσκευή της σειράς Xperia Z3 αναγνωρίζει αυτόματα τα ακουστικά Sony που χρησιμοποιείτε, πλέον έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τον ακριβή τύπο των ακουστικών και να απολαύσετε τη μουσική σας ειδικά για τη συγκεκριμένη συσκευή. Απλά πατήστε «Ρυθμίσεις – Ήχος – Ρυθμίσεις ήχου – Ακουστικά», για την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου.
Δυνατότητα παύσης κατά τη διάρκεια εγγραφής βίντεο
Δοκιμάστε τη νέα λειτουργία παύσης κατά την εγγραφή ενός βίντεο, η οποία σας επιτρέπει να «παγώνετε» την εγγραφή αντί να τη διακόπτετε, για να καταγράψετε μόνο τις στιγμές που πραγματικά θέλετε. Συνεχίστε να τραβάτε ακριβώς από εκεί που σταματήσατε μέχρι να ολοκληρώσετε το βίντεό σας και όλα τα διαφορετικά κλιπ που τραβήξατε θα αποθηκευτούν το ένα μετά το άλλο στο ίδιο αρχείο.
Καταγράψτε ό,τι κάνετε στην οθόνη του κινητού σας
Πάντα είχατε τη δυνατότητα να βγάλετε screenshot την οθόνη του κινητού σας από τότε που λανσαρίστηκε το Android. Με τη σειρά Xperia Z3 έχουμε πάει ένα βήμα παραπέρα, προσθέτοντας τη δυνατότητα να τραβάτε βίντεο ό,τι κάνετε στην οθόνη. Ο τρόπος είναι ακριβώς ο ίδιος και είναι ιδανικός για να επιδεικνύετε συγκεκριμένες λειτουργίες της συσκευής, να αποθηκεύετε βίντεο από τα παιχνίδια που παίζετε κοκ.
Γρηγορότερες ρυθμίσεις
Ας είμαστε ειλικρινείς – οι ρυθμίσεις δεν αρέσουν σε κανέναν. Για αυτό και προσπαθούμε συνεχώς να τις κάνουμε πιο εύκολες και γρήγορες. Η τελευταία έκδοση της σειράς Z3 σας επιτρέπει να προσωποποιήσετε τις ρυθμίσεις σας γρηγορότερα από ποτέ. Σύρετε απλώς δύο δάκτυλα προς τα κάτω για να εμφανιστούν όλες οι ρυθμίσεις, κάντε εύκολα drag & drop όσες χρειάζεστε ή κρατήστε πατημένο κάθε εικονίδιο για να μεταβείτε στο αναλυτικό μενού.
Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας έως και μια εβδομάδα
Σας είπαμε ότι η μπαταρία του Xperia Z3 θα διαρκέσει έως και δύο ημέρες με μια μόνο φόρτιση. Ενεργοποιώντας τη λειτουργία Battery STAMINA Mode θα διαρκέσει ακόμα περισσότερο. Και ενεργοποιώντας το Ultra STAMINA Mode (που περιορίζει μια σειρά από λειτουργίες της συσκευής), υπολογίζουμε ότι η μπαταρία σας θα διαρκέσει περισσότερο από μια εβδομάδα σε κατάσταση αναμονής.
Αυτόματη περιστροφή της οθόνης, ανάλογα με το πώς κρατάτε τη συσκευή
Σας ακούγεται συνηθισμένο; Το smart screen rotation καθορίζει αυτόματα πότε η οθόνη θα πρέπει να περιστρέφεται ανάλογα με τον τρόπο που κρατάτε τη συσκευή. Έτσι, αποτρέπει την ανεπιθύμητη περιστροφή, όπως όταν ξαπλώνετε στον καναπέ για να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο.
Περισσότερες λειτουργίες με μια μόνο κίνηση
Χτυπήστε δύο φορές το δάχτυλό σας στην οθόνη για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή και να επαναφέρετε λειτουργίες που έχουν ανασταλεί. Ακουμπήστε το Xperia Z3 ή το Xperia Z3 Compact με την οθόνη προς τα κάτω για να σιγήστε μια εισερχόμενη κλήση ή φέρτε το κοντά στο αυτί σας για να απαντήσετε αυτόματα. Το smart backlight control κρατά την οθόνη φωτεινή για όση ώρα κρατάτε το Xperia στο χέρι σας, όπως όταν κοιτάτε μια φωτογραφία χωρίς να αγγίζετε την οθόνη. Όταν αφήσετε τη συσκευή η οθόνη απενεργοποιείται αυτόματα (σύμφωνα με τις προσωπικές σας ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας).
Ξεκλειδώστε με το SmartWear ή με οποιοδήποτε αξεσουάρ Sony Bluetooth
Χρησιμοποιείτε κάποιο από τα SmartWear προϊόντα της Sony; Η Z3 συσκευή σας ξεκλειδώνει αυτόματα εφόσον το επιλέξετε, όποτε ένα SmartBand ή SmartBand Talk βρίσκονται σε κοντινή απόσταση αλλά και με κάθε άλλο Bluetooth περιφερειακό ή ακουστικό της Sony. Απλά πατήστε «Ρυθμίσεις – Ασφάλεια – Κλείδωμα οθόνης – Ξεκλείδωμα Bluetooth», επιλέξτε τη συσκευή που θέλετε και πατήστε «Συνέχεια». Έπειτα πατήστε το πλήκτρο λειτουργίας και η συσκευή θα ξεκλειδώνει αυτόματα κάθε φορά που το αξεσουάρ που επιλέξατε βρίσκεται κοντά.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment