Νέα tablets, laptops και smartphone από την Acer

Πληθώρα νέων προϊόντων παρουσίασε η Acer κατά τη διάρκεια του press event που διοργανώθηκε στα πλαίσια της έκθεσης IFA 2014 που ανοίγει τις πύλες της στις 5 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο.Καταρχήν η Acer παρουσίασε μία νέα τριάδα ταμπλετών, ανάμεσα στις οποίες και ένα οικονομικό μοντέλο με λειτουργικό Windows. Πιο αναλυτικά, παρουσιάστηκε το Iconia One Tab 8, με λειτουργικό σύστημα Android 4.4 KitKat, τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z3735G, οθόνη IPS διαγωνίου 8 ιντσών και ανάλυση 1.280 x 800 pixels.Με παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά με λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 (με Bing) ακολουθεί το Iconia Tab 8 W. Το εν λόγω μοντέλο θα διαθέτει μπαταρία με αυτονομία οκτώ ωρών και ένα χρόνο συνδρομή στο Office 365. Τόσο το Iconia One Tab 8 όσο και το Tab 8 W θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη από τον Οκτώβριο στην τιμή των 150 ευρώ.
acer-iconia-tab-8
Επιπλέον, ανακοινώθηκε και το Iconia Tab 10, με οθόνη IPS διαγωνίου 10,1 ιντσών, με ανάλυση 1.920 x 1080 pixels, επικάλυψη Corning Gorilla Glass, τετραπύρηνο επεξεργαστή Mediatek και λειτουργικό σύστημα Android 4.4 KitKat. Επίσης, η συσκευή θα διαθέτει υποδοχή micro-HDMI συμβατή με το πρότυπο WiDi. Το Tab 10 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη εντός του Σεπτεμβρίου στην τιμή των 199 ευρώ.Ακολούθως η εταιρεία από την Ταϊβάν ανακοίνωσε την επέκταση της σειράς laptops 2-σε-1 με το νέο Aspire Switch 11, το οποίο θα διαθέτει οθόνη διαγωνίου 11,5 ιντσών και το Switch 10, μία συσκευή με οθόνη διαγωνίου 10 ιντσών. Και τα δύο μοντέλα θα χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 και θα μπορούν να λειτουργήσουν τόσο σαν ταμπλέτες όσο και σαν κλασσικά laptops.
aspire-switch-11
Τα δύο νέα Aspire Switch διαθέτουν μαγνητικό σύνδεσμο ο οποίος συνδέει το tablet με το πληκτρολόγιο, ενώ μπορεί επίσης να επιτρέψει την περιστροφή της οθόνης για να λειτουργήσει σαν μέσο προβολής περιεχομένου.
Παράλληλα, η Acer παρουσίασε δύο ακόμη σειρές στην κατηγορία των convertible notebook, τις Aspire R 13 series και Aspire R 14 series. Η σειρά R 13 διαθέτει οθόνη 13,3 ιντσών με επίστρωση GorillaGlass 3 και ανάλυση 2560 x 1440 ή 1920 x 1080 pixels. Ακόμη η σειρά διαθέτει επεξεργαστές Intel Core i5 ή i7, σκληρούς δίσκους SSD χωρητικότητας έως και 1TB και μνήμη RAM έως 8GB.
aspire-r14_four-modes
Αντίστοιχα, η σειρά Aspire R 14 διαθέτει οθόνη 14 ιντσών, ανάλυσης 1366 x 768 pixels και θα διατίθεται με μία πληθώρα εναλλακτικών επεξεργαστών (Pentium, Core i3, i5 ή i7), μνήμη RAM έως 12GB, ενώ κάποια μοντέλα θα διαθέτουν κάρτα γραφικών Nvidia GeForce 820M.Ντεμπούτο έκανε και ένα smartphone, το Liquid Z500, το οποίο θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών, θα έχει πάχος 8,65 χιλιοστά και το οποίο αναμένεται να είναι διαθέσιμο στις ευρωπαϊκές αγορές μέχρι το τέλος του έτους. Παράλληλα, η Acer ανακοίνωσε ότι εργάζεται στη δημιουργία μίας νέας σειράς smartphones των οποίων το κόστος θα ξεκινά από τα 49 δολάρια.Τέλος, την εμφάνισή του έκανε και η wearable συσκευή Liquid Leap, η οποία είναι κατά ένα μέρος fitness tracker και κατά ένα μέρος smartwatch, αφού καταφέρνει να συνδυάσει τις λειτουργίες και των δύο κατηγοριών.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment