Πώς ανεβάζω στο YouTube βίντεο πάνω από 15 λεπτά

Δεν είσαι από εκείνους που λένε λίγα επειδή έχουν πολλά να πουν. Εσύ λες πολλά γιατί έχει περισσότερα να πεις. Και αποφάσισες να τα πεις με βίντεο, τώρα που το PCsteps.gr δημοσίευσε τον οδηγό του πώς μπορείς να φτιάξεις ένα βίντεο χωρίς καν να έχεις κάμερα, και εντελώς δωρεάν. Όμως, με το που πήγες να ανεβάσεις βίντεό σου στο YouTube, έφαγες άκυρο, επειδή ήταν πάνω από 15 λεπτά. Τι μπορείς να κάνεις για αυτό? Στο κάτω-κάτω, τα βίντεο πάνω από 15 λεπτά δεν είναι κάτι καθόλου σπάνιο στο YouTube. Με μια απλή αναζήτηση, θα βρεις πολλαπλά βίντεο 20, 30, 45 λεπτών, 1,5 ώρας, 10 ωρών (εξαιρετικά δημοφιλή, αυτά) μέχρι αυτό το βίντεο, που ισχυρίζεται πως είναι 606 ώρες (αν και ο μετρητής γράφει μόνο 220) και ο Chuck Norris το βλέπει ολόκληρο έξι φορές τη μέρα. Ας δούμε λοιπόν πώς μπορείτε να ανεβάσετε και εσείς το δικό σας βίντεο, ανεξαρτήτως της διάρκειάς του.
Συνδεθείτε με το YouTube Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στη σελίδα http://youtube.com/my_videos_upload Αν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο YouTube, θα σας εμφανιστεί η σελίδα για συνδεθείτε με το λογαριασμό σας Google (αυτόν που χρησιμοποιείτε για το Gmail σας) Αν δεν έχετε καν λογαριασμό στη Google, κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί πάνω δεξιά για να δημιουργήσετε έναν. Αν σας βγάλει μια εικόνα όπως η παρακάτω, πατήστε "Συνέχεια". Το youtube θα σας πετάξει κάπου μακριά (το συνηθίζει αυτό), οπότε πηγαίνετε πάλι στο http://youtube.com/my_videos_upload Θα σας εμφανίσει την οθόνη από την οποία μπορείτε να ανεβάσετε χειροκίνητα το βίντεό σας, κάνοντας drag and drop Αν παρατηρήσετε, στο κάτω μέρος της σελίδας (ανάλογα με την ανάλυση της οθόνης, θα πρέπει ίσως να κάνετε scroll down για να το δείτε) υπάρχει η μαγική φράση "Αυξήστε το όριό σας" Κάντε κλικ επάνω της. Δώστε το τηλέφωνό σας Σαν άντρας σε μπαρ, το YouTube θέλει να του δώσετε το τηλέφωνό σας για να προχωρήσει στο παρασύνθημα.
Ο λόγος είναι απλός: το YouTube θέλει να αποθαρρύνει τους χρήστες από το να ανεβάσουν ταινίες που προστατεύονται από copyright (π.χ. Το Hobbit από ρωσική κάμερα). Γι' αυτό ζητάει το κινητό. Γράφοντας το τηλέφωνό σας και πατώντας "Υποβολή", το YouTube θα σας στείλει με SMS ένα κωδικό.Μόλις λάβετε το SMS (συνήθως έρχεται σε μερικά δευτερόλεπτα, ή ένα-δύο λεπτά), εισάγετε τον κωδικό στην παρακάτω φόρμα, πατήστε "Επιβεβαίωση" Στο εξής, μπορείτε να να ανεβάζετε όσο μεγάλα βίντεο θέλετε στο YouTube. Υπάρχουν ακόμα κάποιοι περιορισμοί όσον αφορά το βίντεο (αν δεν κάνω λάθος, το μέγεθός του δεν μπορεί να είναι πάνω από 10GB) αλλά αφού μπορούν χρήστες να ανεβάσουν βίντεο 10, 100 και 200ων ωρών, δεν φαντάζομαι πως θα έχετε πρόβλημα ;-) Διαβάστε περισσότερα : http://www.pcsteps.gr/tutorials/internet-tutorials/1354-anebase-sto-youtube-video-panw-apo-15-lepta#ixzz2Gc2mlNXL
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment