LG Optimus G Pro, οθόνη 5 ιντσών full HD 1080p


Το νέο υπερόπλο των Κορεατών ονομάζεται LG Optimus G Pro και κυκλοφόρησε ανεπίσημα μέσα από τα συνηθισμένα κανάλια και τον γνωστό τρόπο. Το leak για το νέο Optimus G Pro είναι όσο καλό απαιτεί η συγκυρία, ένα μήνα σχεδόν πριν από το Mobile World Congress 2013.
LG OPTIMUS G PRO ΤΟ ΝΕΟ SUPER LG SMARTPHONE
Ετοιμαστείτε για wow χαρακτηριστικά, αυτό θέλει να προσφέρει η LG. Οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση full HD 1080p, quad-core Snapdragon S4 Pro APQ8064 στο 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου και LTE. Αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά τότε η κάμερα των 13 megapixel και το Android 4.1 ολοκληρώνουν την εικόνα για το ολοκαίνουριο super LG smartphone που ετοιμάζεται για την αγορά της Ιαπωνίας για αρχή.
Το LG Optimus G Pro φημολογείται ότι θα χρησιμοποιεί μπαταρία 3000mAh για ώρες αυτονομίας και φυσικά γιατί ο τετραπύρηνος Snapdragon S4 Pro στο 1.7GHz χρειάζεται αρκετό ρεύμα για να αποδώσει τα μέγιστα και μάλιστα με την full HD οθόνη με ανάλυση 1920 x 1080 pixel.
LG Optimus G Pro ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ LTE ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ
Να είστε σίγουροι ότι θα δούμε κάποια έκδοση του Optimus G Pro και την Ευρώπη και Αμερική αφού τα χαρακτηριστικά θυμίζουν πολύ τον ανταγωνισμό από Sony Xperia Z, κάτι που σημαίνει ότι η αγορά των high end Android Jelly Bean smartphones θα λειτουργεί στις ίδιες πλατφόρμες. Αρχικά με Android 4.1 και αναβάθμιση σε Android 4.2 με 13 megapixel κάμερα, οθόνη 5 ιντσών full HD και LTE. Η τεράστια μπαταρία του LG Optimus G Pro στα 3000mAh ξεχωρίζει.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment