H HTC αγαπά πολύ το Android 4.0...

Έτοιμη να ταράξει τα νερά η HTC που ανακοίνωσε ότι το νέο Android Ice Cream Sandwich θα είναι διαθέσιμο ως αναβάθμιση σε όσο το δυνατόν περισσότερα HTC κινητά γίνεται. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το πότε και πως θα γίνει η αναβάθμιση, ούτε για τα μοντέλα smarpthones που θα πάρουν το Ice Cream Sandwich. Το μόνο σίγουρο είναι η διάθεση της HTC και η ανακοίνωση που έγινε σήμερα.
Το Google έχει ανακοινώσει ότι το Android Ice Cream Sandwich θα τρέξει σε όσα κινητά θα μπορούν να αντέξουν το νέο λειτουργικό, δηλαδή σε τηλέφωνα που θα έχουν την επεξεργαστική ισχύ και την μνήμη να τα βγάλουν πέρα με το Ice Cream Sandwich. Μην ελπίζετε ότι το παλιό σας HTC θα αποκτήσει ξαφνικά το Ice Cream Sandwich, μάλλον τα mid και high-end μοντέλα θα μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τις απαιτήσεις του νέου λειτουργικού.
Για την HTC αυτό σημαίνει ότι ξαφνικά μια τεράστια μάζα χρηστών θα αποκτήσει πρόσβαση στο Android Ice Cream Sandwich σε κινητά και tablet, φέρνοντας όλο και πιο κοντά την ιδέα του ενιαίου UI σε διαφορετικού τύπου συσκευές. Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι όσα κινητά έχουν ή θα αποκτήσουν το Sense 3.5 UI θα μπορούν να τα βγάλουν πέρα και με το Android Ice Cream Sandwich. Αν σκέφτεστε την σειρά Sensation και τα Sensation Beats είστε σε καλό δρόμο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment