Acer Allegro με οικονομική τιμή..

Η Acer βάσει έγκυρων διαθέσιμων πληροφοριών, ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία μιας νέας συσκευής Windows Phone Mango που ακούει στο όνομα Acer Allegro. H συσκευή θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων της Ευρωπαϊκής αγοράς πριν τα Χριστούγεννα και σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή που ανέρχεται στα 299 ευρώ. Ίσως η τιμολόγηση του νέου smartphone να αποτελέσει ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του!
Παρά το γεγονός ότι η εταιρία δεν επιβεβαιώνει εάν το πρωτότυπο με την κωδική ονομασία W4 είναι το πολυαναμενόμενο Allegro, οι περισσότεροι εικάζουν ότι υπάρχει ταύτιση μεταξύ αυτών των δύο. Αν είναι έτσι τα πράγματα, τότε η συσκευή διαθέτει οθόνη 3.6 ιντσών WVGA, HSPA, WiFi, GPS, οπίσθια κάμερα στα 5 MP και επεξεργαστή single-core 1GHz.
Επίσης, υπάρχει ενημέρωση για μια ακόμα συσκευή με ονομασία Liguid Mini Ferrari Edition και πως θα φτάσει στην αγορά με τιμή στα 299 ευρώ. Η συσκευή θα τρέχει την έκδοση Android 2.3 Gingerbread, θα έχει οθόνη 3,2 ιντσών HVGA, κάμερα 5MP, εσωτερική μνήμη 8GB και επεξεργαστή 600MHz, ενώ αναμένεται να δοθεί προς κυκλοφορία πριν το τέλους του τρέχοντος έτους.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment