Πάει για update η iOS5 λόγω προβλημάτων

Το τμήμα των μηχανικών της Apple προχωρά στην επανεξέταση του θέματος σχετικά με την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του νέου iPhone 4S και αναζητά την πιθανή λύση του προβλήματος, καθώς οι κάτοχοι της συσκευής έχουν ήδη ξεκινήσει να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους. Όπως αναφέρει η εφημερίδα The Guardian, ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών του iPhone 4S υποστηρίζει ότι η διάρκεια αυτονομίας της μπαταρίας δεν συμβαδίζει με τα στοιχεία που αναγράφονται στην συσκευασία του προϊόντος.
Ένας χρήστης αναφέρει ενδεικτικά στην συγκεκριμένη εφημερίδα: «Η διάρκεια της μπαταρίας μου είναι πολύ μικρή. Χάνει περίπου το 10% της κάθε μία ώρα σε κατάσταση αναμονής». Για τον παραπάνω λόγο ανώτερος μηχανικός της Apple, εξέτασε το θέμα αυτής της δυσλειτουργίας και ζητήθηκε από τους χρήστες να επιτρέψουν την εγκατάσταση ειδικού προγράμματος, το οποίο θα συλλέξει στοιχεία των συσκευών τους.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες πάντως απο χρήστες και δημοσιεύματα απο γνωστές ιστοσελίδες (π.χ. Slashgear) το πρόβλημα εντοπίζεται στο λειτουργικό σύστημα του iOS 5.0 περισσότερο και όχι τόσο στο hardware του iPhone 4S. Πιο συγκεκριμένα αν απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματου εντοπισμού του time zone (Setting Time Zone) στο μενού των Υπηρεσιών Εντοπισμού (GPS), τότε η αυτονομία της συσκευής βελτιώνεται σημαντικά. Δοκιμάστε το αν έχετε πρόβλημα με την αυτονομία της συσκευής σας και ενημερώστε μας. Αυτά φυσικά μέχρι η Apple να λύσει το πρόβλημα, οριστικά, με κάποια αναβάθμιση λογισμικού.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment