Vodafone - Sony Ericsson πάνε μουντιάλ

H Sony Ericsson, επίσημη εταιρία κινητών τηλεφώνων του 2010 FIFA World Cup, μεταφέρει την εμπειρία της παγκόσμιας γιορτής στο κινητό μέσα από τα καταστήματα Vodafone, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να αποκτήσουν το αποκλειστικό κινητό Vivaz FIFA World Cup Edition και να πάρουν δώρο μια μπάλα Adidas, ρέπλικα της επίσημης μπάλας των αγώνων.
Το νέο κινητό Sony Ericsson Vivaz FIFA World Cup Edition διατίθεται αποκλειστικά από τη Vodafone και προσφέρει πρόσβαση σε αποκλειστικό ποδοσφαιρικό περιεχόμενο, βίντεο από ιστορικές στιγμές των προηγούμενων διοργανώσεων, τη δυνατότητα να συνδεθούν μέσω Facebook με άλλους ποδοσδαιρόφιλους και να ανταλλάξουν σχόλια, themes & wallpapers, demo παιχνιδιού EA FIFA 2010, καθώς και επίσημο Panini album.
Επιπλέον, 15 τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εμπειρία αφού μπορούν, κατόπιν κλήρωσης, να κερδίσουν τη δυνατότητα να πάνε με όποιον επιλέξουν στη Ν. Αφρική για 5 ημέρες και να παρακολουθήσουν από κοντά ορισμένους από τους σημαντικότερους αγώνες της διοργάνωσης μαζί με τη Sony Ericsson.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment