LG Panther Windows Phone 7

Εδώ είναι μερικές νέες φωτογραφίες της πρώτης WindowsPhone7 συσκευής της LG Panhter LGGW910. Πρόκειται για την ίδια πρωτότυπη συσκευή που η Microsoft έχει στείλει στα γραφεία της παγκοσμίως για να αρχίσει την κατάρτιση των ανθρώπων και των developers. Και όπως μπορείτε να δείτε γραμμένο και στο κουτί του LG Panther μπορεί επίσης να συλλαμβάνει και βίντεο σε 720P! - Αυτή είναι ακόμη μια πρωτότυπη συσκευή και υπάρχουν ακόμα αρκετές ατέλειες να διορθωθούν. Το OS εξακολουθεί να ενημερώνεται με νέα builds σχεδόν κάθε δεύτερη ημέρα.
- Ακόμη το περιεχόμενο και το κουτί αναμένεται να είναι διαφορετικά στο τελικό προϊόν. Για παράδειγμα, το κουτί δεν έχει ακόμη το σωστό Windows Phone 7 λογότυπο.
- Παρά το γεγονός ότι είναι πρωτότυπο, το τηλέφωνο φαίνεται να είναι με πλήρη χαρακτηριστικά και ανταποκρίνεται απίστευτα γρήγορα. Ολα τα animations είναι πολύ καλά.
- Προς το παρόν, θα πρέπει να έχετε ένα ειδικό build του desktop Zune software (Dorado), ώστε να συγχρονίζετε με τη συσκευή. Με τη τρέχουσα επίσημη version του desktop Zune software δεν θα λειτουργήσει.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment