Νέο tablet με λειτουργικό Android

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι πρωτότυπα gadget θα έβλεπαν το φώς στην έκθεση Web 2.0, η οποία κατευθύνει τις εξελίξεις στον ασύρματο κόσμο που μας περιβάλλει αλλά ακόμα περισσότερο το web καθώς και το είδος του περιεχομένου του στο απώτερο μέλλον Στα πλαίσια της συγκεκριμένης έκθεσης προέκυψε μια πολύ σημαντική είδηση σχετικά με την μελλοντική κυκλοφορία ενός tablet με λειτουργικό σύστημα Android.
Πιο αναλυτικά, ο δημοσιογράφος του zedomax blog, παρατήρησε πως στο περίπτερο της Adobe υπήρχε ένα πρωτότυπο tablet με Android, το οποίο είχε τη δυνατότητα να τρέχει τα Adobe Flash και Air. Συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν ακόμα διαρρεύσει, ωστόσο το γεγονός ότι είναι σε θέση να τρέχει απροβλημάτιστα τα εν λόγω προγράμματα της Adobe φανερώνουν τις πιθανότατα υψηλές επιδόσεις του. Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι το συγκεκριμένο tablet εφοδιάζεται με οθόνη αφής με υποστήριξη multitouch.
Βέβαια δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί ποιος είναι ο κατασκευαστής του συσκευής, ενώ οι μόνες πληροφορίες που κατάφερε να αποσπάσει ο δημοσιογράφος ήταν σχετικά με την εμπλοκή της nVidia στο όλο project, καθώς και οτι πρόκειται να υπάρξει πληθώρα tablets με λειτουργικό Android προς το τέλος του χρόνου.
Θεωρείται κάτι παραπάνω απο σίγουρο ότι είναι θέμα χρόνου η κυκλοφορία του πρώτου Android-ανταγωνιστή του iPad. Το ερώτημα είναι αν θα μπορέσει τελικά η Apple να διατηρήσει τη θέση και το μερίδιό της στην νέα και ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά των tablets ή αν θα απειληθεί από τους ανταγωνιστές της...
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment