Εχουν βάση οι φήμες για το PSP Phone

ΣΥΝΤΟΜΑ θα μάθουμε αν έχουν βάση οι φήμες στο Διαδίκτυο σχετικά με τη Sony που σχεδιάζει να προχωρήσει στην υλοποίηση μιας νέας συσκευής που θα παντρεύει αρμονικά τη γνωστή φορητή κονσόλα PSP με ένα εξελιγμένο πολυμεσικό κινητό τηλέφωνο. Παρά το γεγονός ότι, η Sony δεν έχει προβεί σε ανακοινώσεις, οι φήμες διευρύονται, με έγκυρα ιαπωνικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι υπάρχουν ενδείξεις που έχουν βάση για το concept.
Πιο αναλυτικά, η εφημερίδα Nikkei δημοσίευσε πληροφορίες ότι η Sony έχει πράγματι στο σχεδιασμό της μια τέτοια συσκευή. Πρέπει να σημειωθεί ότι η Nikkei χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και θεωρείται ένα από τα πλέον έγκυρα έντυπα στη χώρα αυτή.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα συσκευή θα φέρει ίδια οθόνη με την κονσόλα αλλά και με απλό χειρισμό θα φέρει πιο κοντά το κόσμο του κινητού με την παιχνιδομηχανή αφού δεν υπάρχουν όρια. Συμπερασματικά αυτή την εποχή, τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν στο PSP Go, τη νέα έκδοση της δημοφιλούς κονσόλας που παρουσιάστηκε πρόσφατα από τη Sony. Πηγή: TechDigest
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment