Ενας βιντεοπροβολέας για το iPhone...

ΑΠΟ το phonegr αποκαλύψαμε όλα τα φρέσκα κινητά τηλέφωνα με ενσωματωμένο μίνι βιντεοπροβολέα. Οι λιλιπούτειοι γνωστοί βιντεοπροβολείς αποτελούν προιόντα αν μη τι άλλο κινέζικης κατασκευής. Μία γνωστή κινέζικη εταιρεία η Phonesuit θα λανσάρει από τον Σεπτέμβριο στην αγορά έναν βιντεοπροβολέα για συσκευές iPhone. Ο MiLi Pro όπως λέγετια το προιόν απεικονίζει εικόνα 40 ιντσών με ανάλυση 640x480 pixels ενώ περιλαμβάνει και ρύθμιση focus. Λειτουργεί με μπαταρία η οποία φορτίζει με mini-usb και ο ήχος αναπαράγεται από ενσωματωμένα ηχεία.
Μάλιστα το προιόν έχει συμβατότητα με όλα τα μοντέλα iPhone αλλά και το iPod Touch ενώ ενσωματώνει παράλληλα εισόδους RCA και VGA αποκτώντας την συμβατότητα που θέλουμε με DVD players και υπολογιστές. Oι διαστάσεις του μοιάζουν περίπου με το κέλυφος του κινητού οπότε μπορει να μεταφερθεί εύκολα. O Mili Pro αξιοποιεί την τεχνολογία Liquid crystal on silicon (LCOS) που ως φρέσκια τεχνολογία αξιοποιεί τα γνωστά μας LED με τέοτιο τρόπο ώστε να πλησιάζει την ποιότητατης DLP.
Τα κύρια χαρακτηριστικά του αποτελούν από : Συμβατότητα iPhone 3GS, 3G, 2G και iPod Touch, Διαστάσεις εικόνας προβολής 5-70 ίντσες - Προτεινόμενη διάσταση: 40 ίντσες, Φωτεινότητα 10 Lumens, Χρόνος φόρτισης 3 ώρες, Μέγιστη ανάλυση 480P, VGA, 640x480 Χρόνος ζωής LED 20,000 HoursAV, Είσοδοι iPhone / iPod Connector, RCA, VGA!
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment