Η Apple κυκλοφορεί το iPhone 3G S

ΤΕΛΙΚΑ αφού μας έπρηξε, η Apple παρουσίασε το νέο iPhone 3G S το οποίο μπορεί εξωτερικά να είναι απαράλλαχτο και όμοιο με το iPhone 3G, εσωτερικά όμως υπάρχουν ορισμένες αλλαγές. Συγκεντρωτικά οι αλλαγές αφορούν μέχρι τα 32gb διαθέσιμο χώρο, καλύτερος επεξεργαστής ο οποίος διπλασιάζει τη ταχύτητα στο άνοιγμα των εφαρμογών, στο φόρτωμα των ιστοσελίδων καθώς και στην αναπαραγωγή των παιχνιδιών
φωτογραφική κάμερα 3megapixel με δυνατότητα autofocus, δυνατότητα εγγραφής / επεξεργασίας video (30frames/sec), 7.2mbps HSDPA, φωνητικές εντολές, ψηφιακή πυξίδα (όπως και A-GPS), υποστήριξη Nike + και τέλος μεγαλύτερη αυτονομία.
To νέο iPhone φοράει την τρίτη έκδοση του iPhone OS κάτι που σημαίνει ότι θα έχει ελληνικό πληκτρολόγιο και μενού ενώ θα υποστηρίζει cut/copy/paste, mms, internet tethering (ανάλογα με το πάροχο κινητής τηλεφωνίας).
Το iPhone 3G S θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα μέσα στον Ιούλιο ενώ το νέο firmware 3.0 για κατόχους iPhone, iPhone 3G θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουνίου χωρίς καμία χρέωση. Οι κάτοχοι του iPod Touch θα χρειαστεί να βάλουν το χέρι στη τσέπη για ακόμη μια φορά για να μπορέσουν να εγκαταστήσουν το νέο firmware στη συσκευή τους ($9.95).
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment