Φούλ επίθεση με Νοκια Ν85 και Ν79!

ΔΥΟ καυτές εκπλήξεις επιφυλλάσει για σήμερα η Nokia λανσάροντας το νέο Nokia N85 που ουσιαστικά θα αντικαταστήσει το N81 με απώτερο στόχο να καταστεί ένα πλήρες gaming κινητό αφού θα υποστηρίζει τα χαρακτηριστικά του γνωστού μας N-Gage. Η οθόνη είναι AMOLED και φτάνει τις 2.6″ αλλά θα περιμέναμε τουλάχιστον 3 ίντσες για απόλυτη εμπειρία αλλά είναι μεγαλύτερη απο του Ν73. Το κινητό φέρει υποστήριξη για 3G και HSDPA δίκτυα, WiFi, GPS, κάμερα ανάλυσης 5 megapixels και 8GB σε microSDHC κάρτα μνήμης για ατέλειωτες ώρες μουσικής απόλαυσης και βίντεο. Η γνωστή μας Nokia υπόσχεται 28 ώρες αναπαραγωγή μουσικής. Φυσικά θα περιμένουμε και το επίσημο βίντεο για το κινητό!
Φυσικά εκτός από το Nokia N85 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα και το Nokia N79 ως ο αντικαταστάτης του N78 που πρόσφατα κυκλοφόρησε. Η κάμερα παρόλα αυτά έχει αναβαθμιστεί αγγίζοντας στα 5 megapixels με το χαρακτηριστικό dual-LED flash για νυχτερινές λήψεις που αποθηκεύονται στην microSD των 4GB (το N85 θα χρησιμοποιεί microSDHC). Καταληκτικά υπάρχει υποστήριξη για δίκτυα 3G, WiFi και GPS. Σε μια στροφή στο παρελθόν, η Nokia επιτρέπει ξανά την αλλαγή του πίσω μέρους του N79.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα το εκτιμούσα αν υπήρχε κάποια αναφορά ως πηγή στο www.pestaola.gr και κάνατε κάτι παραπάνω από copy&paste των posts μου.

Ανώνυμος είπε...

swsto!!