Samsung Innov8 με περιστρεφόμενη οθόνη

ΑΝ σας αρέσει το slider των κινητών της Samsung και τον έξυπνο συνδυασμό πλαστικού και μετάλλου, το INNOV8 θα σας αφήσει ικανοποιημένους. Ενσωματώνει κάμερα, που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί αυτές των ψηφιακών, 8Megapixel με τεχνολογία face, smile και blink detection, geo tagging, με dual Power LED flash (διπλής ισχύος), digital image stabilization και με ISO για τέλειες φωτογραφίες!
Καλές επιδόσεις και στο βίντεο, αφού το INNOV8 μπορεί να καταγράψει βίντεο ανάλυσης 640×480pixles και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε φορμά MP4 ενώ τα καρέ γίνονται 120 στην ανάλυση 320×240 pixels. Παράλληλα να αναφέρουμε την μεγάλη 2.8” οθόνη αναλύσεως 240×320pixels με 16 εκ. χρώματα, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής κάνοντας το κινητό πραγματικά εντυπωσιακό.
Στο θέμα της συνδεσιμότητας, το INNOV8 χρησιμοποιεί Wi-Fi με DLNA (Digital Living Network Alliance είναι ένα νέο πρότυπο «ενδολειτουργίας» multimedia συσκευών. Μπορείτε να μοιραστείτε multimedia περιεχόμενο με τις υπόλοιπες οικιακές σας συσκευές μέσω Wi-Fi) και Bluetooth για την αποστολή δεδομένων, ενώ έχει και TV Out, έξοδο 3.5mm και για πρώτη φορά σε Samsung, microUSB θύρα για την σύνδεση με Υ/Η και των ακουστικών.
Η πιο συζητημένη όμως λειτουργία του είναι το Accelerometer για την περιστροφή της οθόνης (σχεδόν ίδιο με του Omnia), Optical touchpad (περίπου σαν αυτό του Omnia και του i780), 3D hardware accelerator, DivX support, stereo speakers, DSP audio technology (για την ενίσχυση του ήχου) και FM ράδιο με RDS. Το Samsung INNOV8 αναμένετε να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2008, σε δύο εκδόσεις των 16GB και 8GB.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment