Ψηφιακοί Ολυμπακοί αγώνες για τους Έλληνες!

Πολλαπλές επιλογές παρακολούθησης των αγαπημένων τους ολυμπιακών αγωνισμάτων έχουν οι Ελληνες φίλαθλοι, καθώς στους Αγώνες του Πεκίνου που ξεκίνησαν επισήμως με την τελετή έναρξης, χρησιμοποιούνται αρκετές τεχνολογικές καινοτομίες.
Ετσι, πέραν των τηλεοπτικών μεταδόσεων του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου, οι Ελληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τα τεκταινόμενα στην πρωτεύουσα της Κίνας και μέσω του Διαδικτύου, αλλά και μέσα απο το Mobile TV των ελληνικών δικτύων κινητής τηλεφωνίας, καθώς οι ευρυζωνικές συνδέσεις που είναι πλέον διαθέσιμες και στη χώρα μας, επιτρέπουν την παροχή προηγμένων υπηρεσιών από ελληνικά όσο και ξένα sites.
Το Internet ίσως να είναι η μόνη λύση για όσους χάσουν κάποιον αγώνα ή στιγμιότυπο, καθώς το YouTube και άλλα αντίστοιχα sites κοινωνικής δικτύωσης αναμένεται να γεμίζουν με videos από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των Αγώνων. Ελπίζουμε ότι τα κινητά με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη θα κάνουν την διαφορά αφού το σήμα υπάρχει στο Λεκανοπέδιο Αττικής και στην Θεσσαλονίκη και όσοι έχετε τέτοια κινητά να μας ενημερώσετε για την λήψη και τις εντυπώσεις σας...
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment