Το 01 Phone αλλάζει τα δεδομένα..

ΜΕΤΑ τις οθόνες αφής και νέα προιόντα τα "έξυπνα" smartphones γίνονται εξυπνότερα αλλά το νέο κινητό θαύμα που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες θα αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε!
Η Apple, Nokia, θέλησαν να παρουσιάσουν νέα κινητά αλλά αυτή την φορά τους πρόλαβαν! Σύμφωνα με την σελίδα the01phone.com η πρόταση που εκκινεί στη κύρια σελίδα της με αντίστροφη μέτρηση παρουσιαζει το φουτουριστικό κινητό ως απαύγασμα της τεχνολογίας. Μάλιστα υποστηρίζει ότι το κινητό διαθέτει τεχνολογία αιχμής με μικρό βάρος και καταπληκτική οθόνη αφού το 01 phone θα διαθέτει 5,0ΜΡ κάμερα, 3g internet, laser QWERTY πληκτρολόγιο, κάμερα για βιντεο calling, WiFi και 32GB εσωτερικής μνήμης αποτυπώνοντας τις μοναδικές στιγμές σας και με ένα φοβερό desigh που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για σκέψεις. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι κατι παραπάνω απο θετικές οπότε θα περιμένουμε λίγα 24ωρα για την διάθεσή του καθώς δεν έγινε ακόμα γνωστό αν διατεθεί επίσημα στην χώρα μας αλλά τίποτα δεν αποκλείεται δεδομένου ότι η εταιρεία τηρεί σιγή ιχθύος!
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ego pali giati den en8usiastika? To laser keyboard ine akoma mia kinisi apla marketing, opos ine ke to touch. to keyboard 8a antikatasta8i otan parusiastu siskeves pu liturgu mono me tin skepsi.

παν είπε...

Ενδιαφέρον αν ισχύουν τα χαρακτηριστικά του! Έχει καιρό η τεχνολογία με το πληκτρολόγιο laser http://www.virtual-laser-keyboard.com/ δεν ξέρω βέβαια το κατά πόσο είναι αποδοτικό και πόση ενέργεια καταναλώνει. Όσο για τα λίγα 24ωρα, μάλλον είναι αρκετά, για την ακρίβεια 25, οπότε έχουμε ακόμα να περιμένουμε για να δούμε ;-)