Η Microsoft φέρνει πρόσβαση στα Gmail, Google Drive και Calendar στο Outlook.com

Η Microsoft φέρνει πρόσβαση στα Gmail, Google Drive και Calendar μέσα από το Outlook.com
Η πολιτική εξωστρέφειας της Microsoft συνεχίζεται με την υποστήριξη υπηρεσιών της Google μέσα από το outlook.com. Η εταιρεία πολύ σύντομα θα επιτρέπει τη διασύνδεση λογαριασμών Gmail, Google Drive και Google Calendar έτσι ώστε να έχεις πρόσβαση απευθείας από την πλατφόρμα του Outlook για web browsers.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα The Verge, η δυνατότητα αυτή έχει εμφανιστεί ήδη σε ορισμένους χρήστες, με την ενημέρωση να γίνεται μέσω pop-up μηνύματος. Η ενσωμάτωση αυτών των υπηρεσιών γίνεται όπως τη γνωρίζουμε από τις εφαρμογές Outlook για συσκευές Android και iOS, αλλά για την ώρα βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο και υποστηρίζεται η σύνδεση μόνο ενός λογαριασμού Google. Επιπλέον, μετά το “γύρισμα” στον λογαριασμό αυτόν, η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα για να εμφανίσει το περιεχόμενο του.
Προφανώς, αυτό θα διορθωθεί μέχρι να λανσαριστεί επίσημα για όλους και θα επιτρέπεται η διασύνδεση πολλαπλών λογαριασμών Google. Ειδικά για το Google Drive θα μπορείς πολύ εύκολα να επισυνάπτεις τα αρχεία που επιθυμείς μέσα στα emails σου, χωρίς να μεταφέρεσαι από καρτέλα σε καρτέλα και από λογαριασμό σε λογαριασμό.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment