Samsung Galaxy Fold 2: Real life φωτογραφίες με clamshell

Το δεύτερο foldable smartphone της Samsung φημολογείται ότι θα έχει έναν διαφορετικό σχεδιασμό, σε σχέση με το πρώτο Galaxy Fold το οποίο διπλώνει οριζόντια και έχει μέγεθος tablet. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις φήμες το Samsung Galaxy Fold 2 ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομάζεται θα έχει μηχανισμό αναδίπλωσης clamshell ο οποίος μοιάζει με αυτόν του Motorola Razr 2019.
Σήμερα, φωτογραφίες που διέρρευσαν στο κινεζικό Weibo Community, δείχνουν τον πραγματικό σχεδιασμό του smartphone αφού κάποιος χρήστης έχει την συσκευή στα χέρια του. Από τις φωτογραφίες συμπεραίνουμε ότι το Galaxy Fold 2 θα έχει punch hole στο κέντρο της οθόνης, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρησιμοποιεί Infinity-O panel.
Όταν το smartphone της Samsung είναι ανοιχτό συναντάμε ένα στενόμακρο aspect ratio το οποίο ίσως μοιάζει με αυτό του Sony Xperia 1 (21 : 9). Στην δεξιά πλευρά συναντάμε τα κουμπιά για την αυξομείωση της έντασης του ήχου, ενώ στην κάτω μεριά βρίσκεται η θύρα USB-C για την φόρτιση της μπαταρίας.
Στην πλάτη τώρα, συναντάμε κάμερα διπλής διάταξης και LED flash, καθώς και μία δεύτερη μικρή οθόνη στην οποία θα αναγράφονται ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες. Τέλος, τα χαρακτηριστικά του Galaxy Fold 2 παραμένουν άγνωστα και δεν γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει ως μία high-end flagship ή κάποια mid-range πρόταση.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment