Redmi K30: πήρε την πρώτη πιστοποίηση για κυκλοφορία

Το Redmi K30 / K30 Pro είναι υπο εξέλιξη εδώ και λίγο καιρό. Το κινητό έχει επιβεβαιωθεί από την εταιρεία ότι θα έχει 5G συνδεσιμότητα και οθόνη με οπή για την selfie κάμερα. Το κινητό φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, ενώ το K30 Pro φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί το 2020. Το Redmi K30  παρέχει dual 5G υποστήριξη για Standalone και Non-Standalone συνδεσιμότητα.
redmi k30
Σήμερα ένα νέο κινητό της Xiaomi με αριθμό μοντέλου M1911U2E πήρε πιστοποίηση από την Εθνική Ραδιοφωνική Αρχή στην Κίνα. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν προδιαγραφές της συσκευής. Δεδομένου όμως ότι έρχεται με 5G συνδεσιμότητα, πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι το Redmi K30.
redmi k30

Η οπή στην οθόνη του K30 έχει σχήμα κάψουλας για διπλή selfie-cam, παρόμοια σε σχήμα με αυτή του Galaxy S10+. Αναμένεται να τροφοδοτηθεί από το MediaTek 5G SoC, πιθανώς με το μόντεμ Helio M70 5G που ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτό το έτος. Η συσκευή θα μπορούσε να διατηρήσει το OLED panel της σειράς Redmi K20. Στο πίσω μέρος πιθανόν να δούμε μια τετραπλή κάμερα ενώ το κινητό θα τρέχει με Android 10 και MIUI 11. Αναμένεται να έχει σχέδιο με γυαλί μπρος πίσω και μεταλλικό πλαίσιο. Όσον αφορά την τιμή, το K30 αναμένεται να φτάσει τα 2.000 γουάν (258 ευρώ) στην Κίνα.
Θα σας ενημερώσουμε μόλις μάθουμε νεότερα για την νέα συσκευή.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment