Samsung Galaxy A01: Entry-level με 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικό χώρο

Samsung Galaxy A01 Geekbench FCC
Κάποιοι θα πίστευαν ότι το Samsung Galaxy A10 είναι το μικρότερο από τα smartphones της σειράς A, και κατ’ επέκταση το πιο low end έξυπνο τηλέφωνο της εταιρείας, για φέτος. Ωστόσο, τώρα εμφανίστηκε στην FCC και το Geekbench το Samsung Galaxy A01, ένα entry-level smartphone.
Χαρακτηριστικά
Σύμφωνα με την FCC και το Geekbench, το Samsung Galaxy A01 θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικά μοντέλα, ένα με κωδικό SM-A015F και ένα με κωδικό A015F/DS. Περιμένουμε η μία από τις εκδόσεις να είναι single-SIM και η άλλη dual-SIM.
Κατά τα άλλα, με βάση τα όσα αναφέρουν οι καταχωρήσεις, το Galaxy A01 θα έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή, 2GB μνήμη RAMμπαταρία 3.000mAh, και θα τρέχει Android 10.
Μία σχηματική αναπαράσταση που διέρρευσε, μαζί με μία εικόνα από το εσωτερικό του smartphone, αποκαλύπτουν ότι το Galaxy A01 θα έχει διπλή πίσω κάμερα με LED flash και κλασική θύρα ακουστικών. Τα χαρακτηριστικά των καμερών παραμένουν άγνωστα, αλλά θεωρούμε ότι στο module θα υπάρχει αισθητήρας βάθους.
Τέλος, σύμφωνα με παλαιότερα leaks, γνωρίζουμε ότι το Galaxy A01 θα έχει 5,7 ίντσες οθόνη και 16GB αποθηκευτικό χώρο.
Τιμή και διαθεσιμότητα
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό τίποτα όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, τις αγορές διάθεσης και την τιμή του Samsung Galaxy A01.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment