Το αναδιπλούμενο τηλέφωνο του Escobar είναι άθραυστο και...καυτό

Το αναδιπλούμενο τηλέφωνο του Escobar είναι άθραυστο και...καυτόΟ Roberto Escobar, αδερφός του περιβόητου βαρώνου ναρκωτικών Pablo Escobar, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κινητά τηλέφωνα. Ο πρώην λογιστής του Καρτέλ Μεντεγίν δημιούργησε ένα αναδιπλούμενο smartphone, το οποίο ονόμασε Escobar Fold 1, κοστίζει $349 και έχει δωρεάν μεταφορικά.
Είπα σε πολλούς ανθρώπους πως θα νικήσω την Apple και θα το κάνω. Έκοψα τα δίκτυα και τους ενδιάμεσους για να πουλήσω στους πελάτες τηλέφωνα που διπλώνουν μόλις για $349, τηλέφωνα που στα καταστήματα κοστίζουν χιλιάδες δολάρια από τη Samsung και άλλους. Αυτός είναι ο στόχος μου, να νικήσω την Apple και να το κάνω μόνος μου όπως κάνω πάντα.
Σε ένα από τα marketing videos του τηλεφώνου μάλιστα ακούγεται μία φωνή να λέει “Το αγόρι της Apple, ο Steve, κοίταξε μια φορά στο διάστημα. Είδε τον Pablo Escobar με ένα τηλέφωνο πέρα από κάθε φαντασία”…
Τα marketing tricks του Escobar δεν τελειώνουν εκεί. Τι τηλέφωνο θα ήταν ένα προϊόν που έχει το όνομα του πιο διάσημου εμπόρου ναρκωτικών αν δεν είχε και video με ημίγυμνες γυναίκες; Τα “Escobar girls” φιγουράρουν τόσο στα videos όσο και στις φωτογραφίες του τηλεφώνου.
Κι αν αναρωτιέστε πόσο ανθεκτικό θα είναι ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο το οποίο δεν προέρχεται από κάποιο γνωστό κατασκευαστή, ο Roberto Escobar έχει την απάντηση.
Το τηλέφωνό μου δεν μπορεί να σπάσει επειδή δε χρειάστηκε να φτιάξω μία οθόνη από γυαλί όπως η Samsung. Η οθόνη μας είναι από ένα ειδικό τύπο πλαστικού και πάλι όμως έχουμε την καλύτερη ανάλυση. Το ειδικό πλαστικό μας είναι πολύ δύσκολο να σπάσει.
Το Escobar Fold 1 έρχεται σε δύο εκδόσεις, μία 128GB και μία 512GB με τιμή $349 και $499 αντίστοιχα. Είναι διαθέσιμο προς πώληση στο site του EscobarInc.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment