Toshiba Encore Mini WT7-C-100 Hands-On Review. Το 7ίντσο tablet

Το Wi-Fi tablet Encore Mini WT7-C-100 σχεδιάστηκε με μεγάλη προσοχή από το design team της Toshiba, έτσι ώστε να παρέχει την μέγιστη εργονομία στους users που το κρατούν στα χέρια τους. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 199x119.8x10.9 mm και το βάρος της κυμαίνεται περίπου στα 350 γραμμάρια, γεγονός που σημαίνει ότι μπορείτε να το μεταφέρετε με χαρακτηριστική ευκολία παντού, ενώ επίσης το φυσιολογικό βάρος του 7ίντσου tablet της Toshiba επιτρέπει την άνετη και πολύωρη χρήση. Το μικρό tablet της Toshiba διακρίνεται για την στιβαρή κατασκευή του, αλλά και από το γεγονός ότι το πίσω τμήμα του είναι ειδικά διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε η συσκευή να μην γλιστράει από τα χέρια του χρήστη.
Toshiba Encore Mini (5)
Όσον αφορά την τοποθέτηση των buttons, εδώ και πάλι μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι η Toshiba έκανε πολύ καλή δουλειά, καθώς τα πλήκτρα ελέγχου έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ευκολία του χρήστη, ενώ παράλληλα η αίσθηση που σου αφήνουν είναι αν μη τι άλλο εξαιρετική. Συγκεκριμένα, στην αριστερή πλευρά μπορείτε να βρείτε την microUSB θύρα για τη μεταφορά δεδομένων και για την φόρτιση της συσκευής, η microSD slot, τα volume up/down buttons και το audio input jack που σας επιτρέπει να συνδέσετε ακουστικά. Επιπλέον, στο επάνω τμήμα (προς την αριστερή μεριά) υπάρχει ένα διακριτικό power button, ενώ η δεξιά πλευρά καλύπτεται από το ηχείο της συσκευής. Κρίνοντας την εξωτερική εμφάνιση και το design του Encore Mini WT7-C-100, αυτό που μας άρεσε περισσότερο είναι ότι συνδυάζεται ηαπλότητα μαζί με τη γοητεία και την ευκολία χρήσης.
Toshiba Encore Mini (2)
Toshiba Encore Mini (1)
Intel Atom για «ειδικές αποστολές»!
To Encore Mini Mini WT7-C-100 βασίζεται σε ένα display 7 ιντσών (ανάλυση 1024x600 pixels), τεχνολογίας TFT Super Wide και παρόλο που υπάρχουν και καλύτερα displays, ωστόσο η συνολική εικόνα που μας άφησε ήταν άκρως ικανοποιητική, καθώς τόσο η ευκρίνεια όσο και ηζωντάνια των χρωμάτων σε καμία περίπτωση δεν απογοητεύει, καλύπτοντας στο έπακρον τις ανάγκες του μέσου χρήστη.
Toshiba Encore Mini (8)
Εκεί βέβαια που η Toshiba έδωσε μεγάλη προσοχή είναι το εσωτερικό της συσκευής, καθώς στην καρδιά του 7ίντσου Encore Mini βρίσκεται ένας ταχύτατος τετραπύρηνος Intel Atom στα1.33GHz, ο οποίος όταν βρίσκεται σε burst mode μπορεί να φτάσει τη συχνότητα ρολογιού του στα 1.83GHz. Επιπλέον, η τετραπύρηνη CPU που είναι «ειδικών αποστολών» και τραβάει με άνεση στην ανηφόρα του multitasking συνοδεύεται από 1GB μνήμης RAM (DDR3L RAM στα 1333MHz) που είναι άλλωστε και το στάνταρ της εποχής. Εκτός από τα παραπάνω, το Encore Mini Mini WT7-C-100 διαθέτει 16GB αποθηκευτικού χώρου, που καλύπτουν και με το παραπάνω τις ανάγκες όλων των users, ενώ για τους πιο απαιτητικούς η συσκευή δύναται να υποστηρίξει έως και 128GB πρόσθετα Gigabyte μέσω κάρτας microSD. Επίσης, η συσκευή υποστηρίζειBluetooth 4.0 όπως επίσης δίκτυο 802.11 b/g/n (με ταχύτητα που φτάνει έως τα 150 Mbps), ενώ παράλληλα δεν λείπουν οι πάντοτε απαραίτητες κάμερες, με τον κύριο αισθητήρα να προσφέρει φωτογραφίες με ανώτερη ποιότητα στα 2 MP και την μπροστινή VGA κάμερα να δίνει τη δυνατότητα στους users για video calls.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment