Premium smartphones από τη Samsung

Η Samsung αναμένεται να δώσει έμφαση στην premium κατηγορία smartphones, προσπαθώντας να ενισχύσει τις πωλήσεις της και την εικόνα της στην κατηγορία. Η premium αγορά των smartphones απαιτεί την ύπαρξη μίας οθόνης high definition και την ανάλογη τεχνολογία που να την υποστηρίζει, ενώ το πλαίσιο της κάθε premium συσκευής οφείλει να είναι μεταλλικό για να μπορεί να πει κανείς ότι ένα smartphone ανήκει στην ανώτερη κατηγορία.
Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει αρκετές τέτοιες προτάσεις στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Shin Jong Kyun που είναι ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.
Ένα ακόμα στοιχείο που αποκάλυψε η Samsung αναφορικά με τα μελλοντικά της μοντέλα είναι ότι το προφίλ τους θα είναι πολύ λεπτό, ένα στοιχείο που προσδίδει ακόμα πιο πολυτελή αίσθηση στο σχεδιασμό ενός smartphone. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της Gartner, η Samsung δεν κατέχει πλέον την πρωτιά στις πωλήσεις smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, στοιχείο που την κινητοποιεί έντονα στο να προσπαθήσει να αυξήσει περαιτέρω την πελατειακή της βάση και όπως όλα δείχνουν, η επιλογή πιο πολυτελών υλικών είναι ο τρόπος που επιλέγει για να κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον των καταναλωτών.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment