Leo με κάμερα 14 Megapixel

Στα πλαίσια της ετήσιας έκθεσης CommunicAsia (CMMA) 2010 που πραγματοποιείται στη Σιγκαπούρη, η Altek παρουσίασε και επίσημα το Altek Leo των 14 Megapixel που είχε ανακοινώσει πριν ένα περίπου μήνα την. Έτσι λοιπόν επιβεβαιώνεται η «τριπλή» ιδιότητα της νέας συσκευής με δυνατότητες smartphone με Android 2.1, καθώς θα μπορεί να λειτουργεί σαν μια πλήρης φωτογραφική μηχανή με τα 14 Megapixel της, αλλά και σαν μια αξιόλογη βιντεοκάμερα με δυνατότητα βιντεοσκόπησης σε υψηλή ανάλυση (720p) με 30 fps.
Η Altek στο Leo χρησιμοποιεί τον δικό της επεξεργαστή, τον Sunny 9, για να βελτιώσει τη ποιότητα των ληφθέντων φωτογραφιών με την εντυπωσιακή φωτογραφική της συσκευής που έχει 3x οπτικό ζουμ, αυτόματη εστίαση και xenon flash. Οι φωτογραφικές δυνατότητες δεν είναι και το μόνο δυνατό χαρακτηριστικό του κινητού επειδή η 16,7 εκατομμυρίων χρωμάτων WVGA οθόνη αφής των 3,2 ιντσών, η δυνατότητα σύνδεσης σε ασύρματα δίκτυα μέσω Wi-Fi και οι δυνατότητες συνδεσιμότητας HSDPA 7.2Mbps και HSUPA 5.76Mbps το καθιστούν σαν μια άκρως ανταγωνιστική πρόταση για την αγορά της κινητής τηλεφωνίας.
Ο εκπρόσωπος της Altek δήλωσε ότι «Τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής κάποιου συμβαίνουν απρόσμενα. Το Leo είναι τόσο ελαφρύ και άνετο στη χρήση ώστε οι χρήστες του μπορούν να το μεταφέρουν παντού, να φωτογραφίζουν και να μοιράζονται αυτές τις στιγμές με τους φίλους τους.» Η συσκευή θα βρίσκεται στις προθήκες των καταστημάτων της Ασίας το τέταρτο τρίμηνο του 2010, με εκτιμώμενη τιμή τα 400 περίπου ευρώ, χωρίς να έχει γίνει μέχρι στιγμής αναφορά για τη διάθεση αυτής στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment