Motorola Droid X: Στην κορυφή της τεχνολογίας

ΕΔΩ και ώρες στη Νέα Υόρκη, οι Motorola, Google, Verizon Wireless παρουσίασαν το Droid X, ένα smartphone που κινείται στην αιχμή της τεχνολογίας. Για ποιον λόγο; Το Android 2.2 Froyo, η κάμερα των 8 megapixels, η οθόνη των 4,3 ιντσών και η θύρα HDMI είναι αρκετοί λόγοι για να σας πείσουν ότι το Droid X είναι ένα smartphone που ήρθε για να μείνει.
Το Droid X βρίθει από τεχνικά χαρακτηριστικά: Εκτός από το Android 2.2 ή Froyo που θα μπορεί να «τρέξει» όταν αυτό κυκλοφορήσει λίγες ημέρες μετά τη διάθεση του Droid X στην αγορά των ΗΠΑ, το νέο smartphone της Motorola υποστηρίζει τη νεότερη έκδοση του Flash player 10.1 for mobile, έχει επεξεργαστή 1 GHz που επιταχύνει το Web browsing, οθόνη 4,3 ιντσών -τη μεγαλύτερη για smartphone-, με ανάλυση 854 x 480 pixels και -σύμφωνα με τις πρώτες δοκιμές- εξαιρετική ανταπόκριση στην αφή, κάμερα 8 megapixels και δυνατότητα εγγραφής κι αναπαραγωγής βίντεο σε HD 720p.
Πολύ ενδιαφέρον είναι επίσης ότι διαθέτει θύρα HDMI για απευθείας σύνδεση με την τηλεόραση, καθώς επίσης και ότι θα κυκλοφορήσει με μοναδικά apps. Η αμερικανική αλυσίδα Blockbuster θα δώσει τη δυνατότητα στους κατόχους του νέου smartphone να αγοράζουν ή να ενοικιάζουν ταινίες απευθείας από το κινητό τους, ενώ με μια εφαρμογή για την τηλεόραση θα μπορούν να επιλέξουν σειρές που προβάλλονται από μεγάλα αμερικανικά δίκτυα και να τα αναπαράγουν στο τηλέφωνό τους.
Όσον αφορά την κυκλοφορία και την τιμή, ξέρουμε ότι θα εμφανιστεί στην αμερικανική αγορά στις 15 Ιουλίου αυτής της χρονιάς κι ότι θα κοστίζει 200 δολάρια με επιδότηση 100 δολαρίων με διετές συμβόλαιο από τη Verizon Wireless. Το πρόγραμμα απεριόριστης χρήσης Mobile Internet στο δίκτυό της εταιρείας θα κοστίζει 30 δολάρια τον μήνα. Αναμένεται σκληρή μάχη μεταξύ iPhone 4, Evo 4G και (τώρα) Droid X...
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Δίκτυα λειτουργίας: 3G, CDMA 800/1900, EVDO rev. A
Με οθόνη: TFT 4,3'', WVGA 480 x 854
Κάμερα: 8 megapixels, digital zoom, flash dual LED, automatic focus, cropping, rotating, geotagging
Μνήμη: 8 GB, περιλαμβάνεται κάρτα microSD 16 GB (+ microSD έως 32 GB)
Άλλα χαρακτηριστικά: Android 2.2 Froyo, Android Media Player, HD video, αρχεία AAC, H.263, H.264, MP3, MPEG-4, WAV, eAAC+, WMA v10, MIDI, AAC+, SMS, MMS, e-mail (Corporate Sync, Google Mail, Push Email, WebKit), Swype, Stereo Bluetooth Class 1.5, Version 2.1 + EDR, Android HTML Webkit, Wi-Fi 802.11 n, Micro USB, HDMI® Micro Connector cable, USB 2.0 (High Speed), aGPS (assisted), sGPS (simultaneous), Google MapsTM, Google MapsTM Navigation (BETA), Google LatitudeTM, Google Maps Street View, eCompass, βύσμα ακουστικών 3,5 χιλ., Phone Book, υπηρεσίες Google (Gmail, Google Latitude, Google Maps Street View, Google Maps Navigation -beta-, Google Search Voice κ.ά.),
Χρόνος αναμονής: Έως 220 ώρες
Διαστάσεις: 65,5 x 127,5 x 9,9 χιλ.
Βάρος: 155 γρ.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment