Τρισδιάστατο κινητό και..από την LG!

Με την τεχνολογία τριών διαστάσεων να εισβάλλει για τα καλά στην καθημερινότητά μας- μέσω 3D τηλεοράσεων και όχι μόνο- οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας σκέφτονται και αυτές τη μετάβασή τους στη «ζωντανή» εποχή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της LG με την υπογραφή του σχεδιαστή Πετρ Κιούμπικ. Πρόκειται για ένα φουτουριστικό κινητό τηλέφωνο αφής με έντονο οικολογικό χαρακτήρα καθώς φορτίζεται από δύο αναδιπλούμενα- για λόγους αισθητικής- «φτερά» εξοπλισμένα με ηλιακές κυψέλες.
Η πρωτοποριακή τρισδιάστατη συσκευή πάχους μόλις 14 χιλιοστών, μήκους 133 χιλιοστών και πλάτους 66 χιλιοστών, συνοδεύεται από μια διαδραστική πένα για ευκολότερη πλοήγηση αλλά και από τα ειδικά γυαλιά. Επιπλέον, υποστηρίζει την αναπαραγωγή ταινιών 3D και έξυπνες εφαρμογές για ακόμη μεγαλύτερη αισθητική απόλαυση, ενώ η κάμερα επιτρέπει την πραγματοποίηση ζωντανών βιντεοκλήσεων τριών διαστάσεων, κατά τις οποίες οι συνομιλούντες μοιάζουν να ξεπηδούν από την οθόνη.
Κατά την πλοήγηση μάλιστα το νέο μοντέλο της LG έχει σχεδιαστεί ώστε να προβάλλει μια εικονική τρισδιάστατη οθόνη, που ξεφεύγει από τα όρια της πραγματικής οθόνης, η οποία μετατρέπεται σε εύχρηστο πληκτρολόγιο. Το πότε ωστόσο η εντυπωσιακή ιδέα του τρισδιάστατου κινητού θα λάβει σάρκα και οστά, παραμένει για την ώρα μυστήριο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment