Η ολοκληρωμένη λύση των Ericsson και Singtel για συσκευές IoT

  • Η Singtel και η Ericsson ανοίγουν το δρόμο για λύσεις συνδεδεμένων καταναλωτικών συσκευών
  • Επίδειξη της ολοκληρωμένης λύσης Assured+ που ανέπτυξαν από κοινού οι δύο εταιρείες για το Διαδίκτυο των Αντικειμένων (ΙοΤ)
  • Στο τρίτο τρίμηνο του 2017 θα πραγματοποιηθούν δοκιμές στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας της Singtel
Η Singtel και η Ericsson παρουσίασαν την κοινή τους λύση Assured+ για συνδεδεμένες καταναλωτικές συσκευές στην έκθεση Mobile World Congress 2017 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, επιδεικνύοντας την πρωτοπορία τους στην τεχνολογία ΙοΤ του μέλλοντος και στις σχετικές περιπτώσεις χρήσης. Η επίδειξη, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα 2 της Ericsson, έδειξε πώς η συνεργασία της Singtel και της Ericsson οδηγεί στη δημιουργία ενός οικοσυστήματος ΙοΤ για παρόχους, δίκτυα και συσκευές.
Η λύση Assured+, η οποία αναπτύχθηκε από κοινού από τις δύο εταιρείες, είναι μια ολοκληρωμένη λύση ΙοΤ η οποία υποστηρίζει τη φροντίδα ηλικιωμένων, τα συνδεδεμένα αυτοκίνητα και άλλες αναδυόμενες εφαρμογές ΙοΤ, παρέχοντας στους καταναλωτές ολοκληρωμένη διαχείριση του διασυνδεδεμένου τρόπου ζωής. Η λύση αντιμετωπίζει με επιτυχία τις προκλήσεις που σχετίζονται με τον κατακερματισμό και την έλλειψη συνεργασίας στην αγορά του IoT. Σήμερα η διαχείριση των περισσότερων συσκευών, όπως οι ενδυτές (wearables), τα συνδεδεμένα αυτοκίνητα και οι αισθητήρες για έξυπνα σπίτια, γίνεται μέσω συγκεκριμένων κλειστών εφαρμογών που αφορούν μια συγκεκριμένη τοποθεσία.
Ο Yuen Kuan Moon, Διευθύνων Σύμβουλος Καταναλωτικών Προϊόντων Σιγκαπούρης της Singtel, δήλωσε:
“Για να κάνουμε πραγματικότητα το πλήρες δυναμικό του ΙοΤ και να προσφερουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη στους πελάτες μας, πρέπει να εξασφαλίσουμε τη συνεργασία μεταξύ ανθρώπων, συσκευών και δικτύων. Η Singtel πιστεύει ότι ένα ανοικτό οικοσύστημα και η λύση Assured+ θα μας επιτρέψουν να επιτύχουμε αυτούς τους στόχους. Ενσωματώνοντας μεμονωμένες εφαρμογές σε μία λύση, την Assured+, διευκολύνουμε τους πελάτες μας και ανοίγουμε το δρόμο για την εισαγωγή περισσότερων λύσεων ΙοΤ με απρόσκοπτο τρόπο.”
Ο Per Borgklint, Chief Innovation Officer και επικεφαλής του Business Unit Media της Ericsson, δήλωσε:
“Η εξειδίκευση της Singtel στον τομέα των δικτύων την καθιστά ηγέτη στις πρωτοβουλίες συνδεσιμότητας στο ΙοΤ. Τα πλεονεκτήματα αυτά, σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες σχέσεις της εταιρείας με κατασκευαστές συσκευών, τη μεγάλη πελατειακή βάση και τα οργανωμένα κανάλια λιανικής της εταιρείας, ανοίγουν το δρόμο σε ευκαιρίες για πραγματικό μετασχηματισμό της βιομηχανίας του διαδικτύου των αντικειμένων.”
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment