To bezel-less smartphone του Andy Rubin,

Ο Andy Rubin, συνδημιουργός του Android, αποκάλυψε με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι η εταιρεία του, Essential, εργάζεται πάνω σε ένα νέο smartphone, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο προηγούμενες φήμες. Ο Rubin μόλις πριν από λίγες ώρες, δημοσίευσε στο Twitter, ένα πρώτο teaser της συσκευής, η οποία μοιάζει να καταφθάνει με bezel-less design.
Εκτός από το design, η φωτογραφία δείχνει τη συσκευή να έχει ένα πλήκτρο στη δεξιά πλευρά, που ίσως επιτελεί το ρόλο της αυξομείωσης της έντασης. Το τηλέφωνο μοιάζει να μην έχει κάποιου είδους μπροστινή κάμερα στη κορυφή της οθόνης, μπορεί ωστόσο να βρίσκεται τοποθετημένη στο κάτω μέρος, όπως συμβαίνει και στο Xiaomi Mi MIX. Σε αυτό το σημείο, δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε κάτι άλλο όσον αφορά τα πιθανά τεχνικά χαρακτηριστικά με τα οποία αυτό θα εξοπλιστεί.
Προηγούμενες φήμες, το ήθελαν πράγματι να έρχεται με μια οθόνη τύπου edge-to-edge. Τόνιζαν επίσης, ότι θα είναι σε θέση με την πάροδο του χρόνου να λάβει περισσότερα hardware features. Αυτό θα πραγματοποιούνταν, μέσω κάποιου είδους μαγνητικού συνδετήρα, που θα μπορούσε να λειτουργεί και ως υποδοχή για ασύρματη φόρτιση, ενώ ταυτόχρονα θα του επέτρεπε να συνδεθεί με αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών. Να σημειωθεί, ότι μόλις πριν λίγες ημέρες, λεγόταν πως η Essential αντιμετώπιζε δύσκολες καταστάσεις, μετά από την απόσυρση της Softbank από την επένδυση στην εταιρεία του Rubin, αλλά φαίνεται τελικά ότι κάτι τέτοιο αποτελεί παρελθόν.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment