HP Elite X-3: Το όνειρο έγινε πραγματικότητα..

Το όνειρο κάθε χρήστη έξυπνων συσκευών είναι να έχει αν γίνεται μόνο μία που να μπορεί να ικανοποιήσει όλες του τις ανάγκες. Μια τέτοια συσκευή θα πρέπει να είναι τηλέφωνο, ώστε να επικοινωνούμε απροβλημάτιστα, να έχει την ευελιξία ενός tablet ώστε να περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας, και στο τέλος να είναι και PC.
Να μπορούμε να την συνδέσουμε σε περιφερειακά όπως, πληκτρολόγιο, ποντίκι και οθόνη, και να εργαζόμαστε απολαμβάνοντας την αυξημένη παραγωγικότητα που μας προσφέρει. Το όνειρο αυτό έρχεται να κάνει πραγματικότητα το HP Elite X-3. Εκτός από ένα ικανότατο smartphone με υψηλών επιδόσεων hardware, που έρχεται να ανταγωνιστεί συσκευές όπως τις Google Pixel, iPhone 7 και Samsung Galaxy S7, όταν συνδεθεί με το ειδικό dock μπορεί να λειτουργήσει ως PC. Μπορείς διαχειριστείς έγγραφα και να σερφάρεις σε μια μεγάλη οθόνη, όλα χάρις το Continuum.
Ένα feature των Windows 10 mobile το οποίο ήρθε να θολώσει τις γραμμές μεταξύ smartphone και φορητού υπολογιστή. Πλέον μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα εργασία στην φορητή σου συσκευή, και ύστερα να καθίσεις σε ένα γραφείο, να βάλεις το HP Elite X-3 στο HP Desk Dock όπου συνδέονται όλα τα απαραίτητα περιφερειακά και να συνεχίσεις. Όλα αυτά χωρίς να πρέπει να αποθηκεύσεις αρχεία, να κάνεις sync ή restart. Το HP Elite X-3 είναι μια πολύ δυνατή συσκευή. Στο εσωτερικό έχει τον Snapdragon 820, 4GB RAM και 64GB εσωτερική μνήμη. Η οθόνη του είναι AMOLED 5.96 ιντσών, ανάλυσης 2560×1440 pixels. Η μπροστινή κάμερα είναι 8 Megapixel για εκπληκτικές selfies και η πίσω κάμερα 16 Megapixel. Το HP Elite X-3 έχει και αρκετά feature ασφαλείας, αφού προσφέρει διπλή βιομετρική πιστοποίηση, με τεχνολογία αναγνώρισης ίριδας και σκάνερ δακτυλικών αποτυπωμάτων και τρέχει Windows 10 Mobile.
Όσον αφορά το HP Elite X-3, θα λέγαμε ότι είναι μία από τις πιο κοψμές συσκευές Windows 10 mobile που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην αγορά. Η πολύ καλή και γυαλιστερή κατασκευή του είναι εντυπωσιακή, ενώ η οθόνη AMOLED 2Κ σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. Φυσικά μια τέτοια συσκευή δεν θα μπορούσε να μην έχει και αρκετά αξεσουάρ για την πλήρη αξιοποίησή της. Αρχικά είναι το HP Desk Dock που προαναφέραμε, στο οποίο συνδέονται όλα τα περιφερειακά. Αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει το HP Elite X-3 ως Notebook και όχι ως Desktop PC, υπάρχει η λύση με το HP Elite X-3 Lap Dock. Τέλος, η HP προσφέρει και άλλα dedicated περιφερειακά, όπως την θήκη HP Elite X-3 Rugged Case, τον HP Elite X-3 Wireless Charger, HP Elite X-3 Stylus και HP USB-C to VGA adapter.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment