Vodafone Smart 7: Η νέα σειρά smartphones της Vodafone με VR

Σε event για τον τύπο εχθές το απόγευμα η Vodafone ανακοίνωσε την διάθεση στην Ελληνική αγορά της νέας σειράς Smart 7 η οποία περιλαμβάνει τέσσερα νέα μοντέλα που καλύπτουν πρακτικά όλες τις κατηγορίες. Η ναυαρχίδα της νέα σειράς είναι το Vodafone Smart platinum 7 το οποίο έρχεται με οθόνη AMOLED 5,5 ιντσών και ανάλυσης 2Κ η οποία καλύπτεται από Gorilla Glass. Πιάνοντας στο χέρι τη συσκευή μας άφησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις για την ποιότητα κατασκευής της αλλά και για το design της, το οποίο όπως αναφέρθηκε κατά την παρουσίαση έχει γίνει από την Vodafone. Στα θετικά προφανώς η κατασκευή από αλουμίνιο και γυαλί τα οποία έοχυν χρησιμοποιηθεί στο νέο Vodafone Smart platinum 7 και μπορούμε να πούμε ότι αφήνουν μια αίσθηση συσκευής premium στο χέρι.
Εκ των έσω έρχεται με επεξεργαστή οκτώ πυρήνων της Qualcomm και συνοδεύεται από 3GB μνήμης RAM, τρέχει Android 6.0 Marshmallow, διαθέτει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και συνδέεται σε δίκτυα 4G+. Η μπαταρία του Vodafone Smart platinum 7 έχει χωρητικότητα 3.000 mAh, υποστηρίζει fast charge και συνοδεύεται από αντίστοιχο φορτιστή κάτι που δίνει τη δυνατότητα πλήρης φόρτισης μέσα σε μία ώρα. Διαθέτει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 GB, οπίσθια κάμερα 16 MPixels, εμπρόσθια 8 MPixels με flash πίσω και εμπρός, ενώ σύμφωνα με τη Vodafone οι κάμερες ανοίγουν σε δύο δευτερόλεπτα. Το νέο Vodafone Smart platinum 7 συνοδεύεται προαιρετικά και από ένα VR headset, το επίσης νέο Vodafone Smart VR. Η τιμή διάθεσης του Vodafone Smart platinum 7 είναι 399€, ενώ το Vodafone Smart VR θα διατίθεται σε προσφορά για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μέχρι τις 31 Αυγούστου στα 29,90€. Ενδιαφέρον είναι και το νέο Vodafone Smart ultra 7, το οποίο έρχεται με μεταλλικό σχεδιασμό, οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών ανάλυσης full HD και κάλυψη από Dragontrail glass.
Το Vodafone Smart ultra 7 έρχεται με επεξεργαστή οκτώ πυρήνων, συνοδεύεται από 2 GB μνήμης RAM, τρέχει Android Marshmallow 6.0 και έχει 8 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Διαθέτει οπίσθια κάμερα 13 MPixels και εμπρόσθια 5 MPixels οι οποίες αμφότερες συνοδεύονται από flash.
Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2.960 mAh και η τιμή διάθεσης του είναι 199€. Άλλο ένα μοντέλο της σειράς με επεξεργαστή οκτώ πυρήνων είναι το Vodafone Smart prime 7 το οποίο έρχεται με 1 GB μνήμης RAM, αποθηκευτικό χώρο 8 GB, τρέχει Android 6.0 Marshmallow, ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2.964 mAh. Διαθέτει οπίσθια κάμερα 8 MPixels με flash και κάμερα εμπρός με αισθητήρα 5 MPixels, ενώ η οθόνη του είναι διαγωνίου 5 ιντσών ανάλυσης HD η οποία προστατεύεται από Dragontrail glass. Η τιμή διάθεσης του είναι 149€.
Τέλος το οικονομικότερο μοντέλο της σειράς είναι το Vodafone Smart turbo 7 το οποίο έρχεται με επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων, έχει αποθηκευτικό χώρο 8 GB, τρέχει Android Marshmallow 6.0, διαθέτει οθόνη 5 ιντσών και μπαταρία 2.000 mAh. Η τιμή διάθεσης του είναι τα 99€. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης τα στελέχη της Vodafone ανέφεραν ότι τα τελευταία δέκα χρόνια η Vodafone έχει πουλήσει συνολικά 85 εκατομμύρια συσκευές με το brand της, εκ των οποίων οι 1,5 εκατομμύρια συσκευές έχουν πουληθεί στη χώρα μας. Η νέα σειρά Vodafone Smart 7 γιορτάζει τα δέκα χρόνια κυκλοφορίας συσκευών με το brand της Vodafone.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment