TeamViewer QuickSupport: δυνατότητα σύνδεσης & σε Windows mobile

Το TeamViewer είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής εφαρμογή μιας και προσφέρει ακόμα και στη δωρεάν της έκδοση απομακρυσμένο έλεγχο. Η επόμενη έκδοση του TeamViewer QuickSupport φέρνει επιπλέον υποστήριξη για Windows mobile. Ήδη στο Windows Store υπάρχει μια preview έκδοση της εφαρμογής TeamViewer QuickSupport for Windows 10 Mobile devices. Εγκαθιστώντας αυτή την εφαρμογή μπορείτε να έχετε τον απομακρυσμένο έλεγχο της Windows συσκευής σας ή να επιτρέψετε σε κάποιο φίλο ή έναν τεχνικό να έχει πρόσβαση στη συσκευή σας.
Αν και οι Windows mobile devices δεν έχουν μεγάλο ποσοστό στην αγορά, πιθανόν είναι και εκείνες που χρειάζονταν περισσότερο την έκδοση αυτή του TeamViewer η οποία θα είναι συμβατή με το λειτουργικό μιας και οι περισσότεροι χρήστες έχουν συνηθίσει ήδη την αντίστοιχη για το desktop ή laptop σύστημα τους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά που φέρνει η νέα έκδοση:
 • Live screen sharing • Remote control • Exchange information securely using the clipboard • Secured connection with 256 bit AES session encoding • Get support for your device from any computer (Windows, Mac, Linux)
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment