Η LG θέλε smartphone με τον 4core Qualcomm Krait

Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy S III υπήρχε μια φήμη που έλεγε ότι η LG ετοιμάζει το μεγάλο αντίπαλο του SGS III που θα βασίζεται στον επεξεργαστή Krait της Qualcomm.
Η φήμες αυτές αναζωπυρώθηκαν πριν λίγο αφού μια φωτογραφία που "διέρρευσε" κάνει λόγο για ένα νέο κινητό που ετοιμάζει η LG με τεχνικά χαρακτηριστικά πέρα από την φαντασία με τη κωδική ονομασία LS970. Συγκεκριμένα οι φήμες λένε ότι θα έχει όντως επεξεργαστή από την Qualcomm αλλά όχι το Dual Core Krait αλλά τον Quad Core Krait που θα είναι χρονισμένος στα 1.5GHz και προοριζόταν κυρίως για tablets.
Εκτός του επεξεργαστή υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι το LG LS970 θα έχει μνήμη RAM 2GB, οθόνη 4.67 ιντσών με ανάλυση 1280x768 pixels και οπίσθια κάμερα 13MP! Η GPU του LG LS970 λέγεται ότι θα είναι η Adreni 320 και ότι θα έχει μπαταρία της τάξεως των 2100 mAh και ενσωματωμένη μνήμη 16GB.
Αν τελικά όλες αυτές οι φήμες ισχύουν τότε μιλάμε για ένα κινητό που πραγματικά είναι πανίσχυρο και θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή όλων αυτών που απογοητεύτηκαν από το Samsung Galaxy S III.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment