Κυριαρχεί το dual SIM ViewSonic V350

Δεν μπορείς να βάλεις τίτλο στο review ενός κινητού «τρία πουλάκια κάθονται». Έστω κι αν ισχύει, θα δημιουργήσεις λάθος εντυπώσεις. Αλλά δεν γίνεται να μη μπούμε στον πειρασμό, εφόσον το logo της ViewSonic είναι αυτό: Τρία πουλάκια που κάθονται. Και το πρώτο πράγμα που αντικρίζεις όταν ενεργοποιείς το V350 στις πολλαπλές οθόνες, είναι τριάδες από πουλάκια που κάθονται πάνω στο σύρμα. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Το Viewsonic V350 είναι το ένα από τα 3 dual SIM Android smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά μέχρι στιγμής, με σημεία αναφοράς τη σειρά Galaxy DUOS της Samsung αλλά είναι το πρώτο που ανακοινώθηκε, καθώς κυκλοφορεί στην Ευρωπαϊκή αγορά από τον περασμένο Ιούνιο. Είναι το smartphone που μπορεί να καλύψει την ανάγκη σας για χρήση δύο καρτών με αξιώσεις αλλά και χωρίς να αναστενάξετε οικονομικά.
Στην όψη θυμίζει ένα μικρό τουβλάκι που με τις χρωμέ λεπτομέρειες προσπαθεί να μπει στα σαλόνια των πλουσίων, αλλά δεν το νοιάζει που λαμπιρίζει λιγάκι παραπάνω. Είναι στιβαρό, ένα τηλέφωνο που το καταλαβαίνεις όταν το έχεις στα χέρια σου καθώς ζυγίζει 124 γραμμάρια, αλλά όχι ιδιαίτερα μεγάλο, με την 3,5 ιντσών TFT οθόνη με ανάλυση 480×320 να σου λέει ότι μπορεί να τα καταφέρει.
Ενεργοποιώντας το τηλέφωνο χρειάζεται να προσπαθήσεις να εξοικειωθείς με το customized SPB Cell 3D που έχει φτιάξει η ViewSonic και στο κάνει δώρο με το V350. Α! Το ονομάζει ViewScene 3D και αν το κατέβαζες μόνος σου από το Google Play, θα το πλήρωνες 10 και κάτι ευρώ. Βέβαια, πριν απ’ αυτό θα διαπιστώσεις πως το σετάρισμα των δύο SIM σου είναι αρκετά εύκολο, οπότε δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε.
Κάτι που θα δεις να σου λείπει είναι ότι δεν έχει Ελληνικά και η Android 2.3.7 έκδοσή του θα είναι λίγο οπισθοδρομική σε σχέση με αυτά που διαβάζεις εδώ. Το θέμα των ελληνικών το προσαρμόζεις με τα πρόσθετα που μπορείς να κατεβάσεις από το Play. Αλλά τα παραπάνω δεν μας νοιάζουν. Γιατί; Γιατί κάνει την δουλειά του. Και είναι ένα από τα λίγα Dual SIM που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά εδώ και καιρό και έχουν αποδείξει την αξία τους. Άλλωστε, η ViewSonic δεν επρόκειτο να μπει στη διαδικασία να δώσει αναβαθμίσεις, καθώς κυκλοφορεί σύντομα τα ICS dual SIM της, για αρκετά μεγαλύτερα budgets.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment