HTC Sense 2.0 για πάντα...

Το HTC Sense, το περιβάλλον χρήσης (User Interface) της HTC που γνωρίσαμε πρώτη φορά στα smartphones HTC HD & Z, εξελίχθηκε, με τη νέα του έκδοση (2.0) να παρουσιάζει ακόμη περισσότερες βελτιώσεις με έναν και μόνο στόχο: να ταιριάζει με εσάς και το κινητό σας, δηλαδή να λειτουργεί φυσικά, όπως το αντιλαμβάνεστε.
Η δεύτερη και σαφώς προηγμένη έκδοση του HTC Sense βασίζεται στις τρεις πολύ γνωστές και βασικές αρχές που διαδίδει η HTC και οι οποίες αποτελούν το σήμα κατατεθέν των smartphones της:
- Κάν' το δικό σου: Τα πάντα είναι ραμμένα και κομμένα στα μέτρα σας. Ημερολόγιο, e-mails, φωτογραφίες, τα πάντα στο κινητό σας τηλέφωνο οργανώνονται σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις.
- Μείνε σε επαφή: Διατηρήστε τις επαφές σας με τον πιο απλό και λειτουργικό τρόπο. Ηλεκτρονική επικοινωνία, Facebook, Flickr, ιστορικό κλήσεων κ.ά. είναι άμεσα προσβάσιμο από τη μικρή συσκευή που κρατάτε στα χέρια σας.
- Ανακάλυψε το απροσδόκητο: Μικρές και μεγάλες εκπλήξεις σάς περιμένουν να τις ανακαλύψετε. Γυρίστε τη συσκευή ανάποδα και εκείνη θα σωπάσει. Αξιοποιήστε τον smart-dialer για να καλέσετε γρήγορα όποιον επιθυμείτε. Εξερευνήστε διαφορετικούς τρόπους για να προβάλλετε το περιεχόμενο, χάρη στο «HTC Sense Perspectives», και πολλά ακόμη...
Καλωσορίστε το HTC Sense 2.0
Η νέα έκδοση, με μια σειρά νέων βελτιώσεων (καίριες αλλαγές στα σημεία, διαδικτυακό HTC Sense, υπηρεσίες τοποθεσίας), εγγυάται ότι θα αποκτήσετε καλύτερο έλεγχο της συσκευής, της διασκέδασης και της κοινωνικής συνδεσιμότητάς σας.
- Βελτιωμένο e-mail εν κινήσει: Σε ένα και μόνο inbox έχετε όσους λογαριασμούς e-mail θέλετε, χρησιμοποιείτε το φίλτρο e-mail για να θέσετε προτεραιότητες, έχετε καλύτερο εικονικό πληκτρολόγιο με επιλογή γλωσσών και έλεγχο ορθογραφίας, ενώ η γρήγορη εκκίνηση εξασφαλίζει ότι τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και τον Παγκόσμιο Ιστό.
- Φέρτε κοντά τους ανθρώπους σας: Μπορείτε να δημιουργήσετε γκρουπ και widget για τις επαφές σας, να χρησιμοποιήσετε το multitasking και τα μοναδικά εφέ για την κάμερα, το HD βίντεο που μπορείτε να απολαύσετε στη μεγάλη οθόνη, μαζί με φωτογραφίες ή άλλο περιεχόμενο, να επισυνάψετε εφαρμογές από κοινωνικά δίκτυα και να εκμεταλλευτείτε την εφαρμογή Friendstream με υποστήριξη γκρουπ.
- Απόλυτη εμπειρία περιήγησης: Με την υποστήριξη Flash 10.1, με την οποία μπορείτε να δείτε τις ιστοσελίδες σε όλο τους το μεγαλείο, τη δυνατότητα εμφάνισης του ιστορικού περιήγησης (browsing), τα νέα εξελιγμένα gestures, το GPS για να «κατεβάζετε» όσους χάρτες θέλετε, απολαύστε το ταξίδι σας στον θαυμάσιο χώρο του διαδικτύου.
- Αδύνατον να το χάσετε: Είτε δεν βρίσκετε το κινητό σας είτε σας το έχουν κλέψει, έχετε την ευχέρεια να το αναζητήσετε απλώς μπαίνοντας στο σχετικό ασφαλές portal. Μπείτε στο internet και στείλτε εντολή να ηχήσει δυνατά. Αν το έχετε κάπου εκεί κοντά, θα το ακούσετε. Αν σας το έχουν κλέψει, στείλτε μήνυμα και ζητήστε το πίσω ή εντοπίστε το μέσω GPS.
- Περισσότερος έλεγχος: Δεν χρειάζεται να ρισκάρετε τη δουλειά σας σε περίπτωση που ξεχάσετε το κινητό στο σπίτι. Μπορείτε να προωθήσετε τις κλήσεις και τα μηνύματά σας σε άλλον αριθμό, αλλά και να πάρετε αντίγραφα των επαφών και των μηνυμάτων μέσω διαδικτύου.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment