Huawei P20 Plus: Με “always on” display

Με always-on display και μπαταρία χωρητικότητας 4.000mAh θα έρχεται το Huawei 20 Plus σύμφωνα με το XDA Developers. Σύμφωνα με πληροφορίες που προήλθαν από αρχεία του firmware της επερχόμενης συσκευής, η χωρητικότητα της μπαταρίας αναφέρεται διάφορες φορές από τα APIs που βρίσκονται στο software που θα έρχεται προεγκατεστημένο στη συσκευή. Τα ίδια αρχεία αποκαλύπτουν ότι το Huawei P20 θα έρχεται με μπαταρία χωρητικότητας 3.320mAh. Οι δύο συσκευές αναμένονται με το HiSilicon Kirin 970 chip. 
Το P20 πιθανότατα δεν θα υποστηρίζει ανάλυση QHD+ αλλά FHD+, εκμεταλλευόμενο την αναλογία 18:9. Η always-on display είναι μια νέα προσθήκη για τις συσκευές της Huawei και έχει χρησιμοποιηθεί μόνο στο Huawei Mate 10 Pro. Βάσει της περιγραφής, η δυνατότητα θα είναι παρόμοια με αυτή του Huawei Mate 10 Pro. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν το Huawei P20 Plus θα έχει οθόνη OLED όπως το Mate 10 Pro. 
To Huawei P20 αναμένεται με οθόνη LCD και για τον λόγο αυτό πιθανότατα δεν θα έχει τη λειτουργία, καθώς είναι πιο εύκολη η ενσωμάτωση της δυνατότητας σε OLED οθόνες. Και οι δύο συσκευές αναμένονται με notch παρόμοιο με του iPhone X και με τρεις κάμερες στην πλάτη. Να υπενθυμιστεί ότι παρόλο που η Huawei αρχικά φαινόταν ότι θα ανακοίνωνε τα Huawei P20 και Huawei P20 Plus στο MWC 2018, εν τέλει τα αποκαλυπτήρια μεταφέρθηκαν για τις 27 Μαρτίου, καθώς δεν ήθελε να λανσάρει τις δύο ναυαρχίδες της στην ίδια εκδήλωση με τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment