CES 2011: η HTC λανσάρησε τρία νέα 4G smartphones

Η HTC ανακοίνωσε σήμερα στην έκθεση Consumer Electronic Show (CES), το λανσάρισμα τριών νέων 4G smartphonesπου υποστηρίζονται από ισάριθμους πάροχους τηλεπικοινωνιών στις ΗΠΑ,εδραιώνοντας τη θέση της HTC ως ηγέτιδα στην τεχνολογία 4G.Η HTCήταν η πρώτη που κατασκεύασε4G smartphone το 2008 και 4G Android smartphone το 2010.
Τα τρία smartphones που ανακοινώνονται σήμερα, προστίθενται στην υπάρχουσα γκάμα των 4G smartphones της εταιρίας, που αποτελείται από τα HTC EVO 4G, HTC Τ-Mobile G2 και HTC T-Mobile MyTouch 4G, αυξάνοντας των αριθμό των συσκευών σε έξι, γεγονός που επιβεβαιώνει την κυριαρχία της HTC στην κατασκευή εξελιγμένων κινητών τηλέφωνων που υποστηρίζουν οι μεγαλύτεροι πάροχοι 4G δικτύων στις ΗΠΑ.
«Η HTC επικεντρωνόταν πάντα στην καινοτομία και στις επιθυμίες των ανθρώπων προσφέροντας τους προηγμένες τεχνολογικά συσκευές που κάλυπταν κάθε τους απαίτηση.Αυτό το πνεύμα πρωτοπορίας μας οδήγησε και στη δημιουργία τριών νέων 4G smartphones», αναφέρει ο Peter Chou, chief executive officer της HTC Corporation και συμπληρώνει: «H HTC προσφέρει μια ευρεία γκάμα συσκευών που σχεδιάστηκαν τόσο για να υποστηρίζουν τα δίκτυα 4G, όσο και για να τοποθετούν τους ανθρώπους στο επίκεντρο της μοναδικής εμπειρίας HTC Sense. Ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις των καταναλωτών, είτε αυτές αφορούν σε συσκευές με πληκτρολόγιοQWERTYείτεμε οθόνη αφής , η HTC έχει μια συσκευή που εκπληρώνει τις επιθυμίες τους».
Η HTC συστήνει την τεχνολογία 4G
Η Sprint και η HTC ανακοίνωσαν στις αρχές της εβδομάδας, τη διάθεση του EVO Shift 4G, ένος 4G κινητού με συρόμενο πληκτρολόγιο QWERTY. Σε συνδυασμό με το ήδη υπάρχον και εξαιρετικά επιτυχημένο HTC EVO 4G, η Sprint και η HTC προσφέρουν την πρώτη ολοκληρωμένη«οικογένεια» συσκευών 4G στην παγκόσμια βιομηχανία. Το HTC Shift EVO 4G ξεχωρίζει χάρη στη συμπαγή κατασκευή, την προσιτή τιμή και το εύχρηστο πληκτρολόγιο που ενσωματώνει.
Ταυτόχρονα η HTC σε συνεργασία με τη Verizon παρουσίασαν το HTC ThunderBolt, το πρώτο LTE smartphone στον κόσμο. Στα πρότυπα της ανθρωποκεντρικής επικοινωνίας HTC Sense, το ThunderBolt υποστηρίζει την εφαρμογή Skype, επιτρέποντας στους καταναλωτές να επικοινωνούν με άλλους χρήστες της υπηρεσίας,από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.
Χάρη σε αυτή τη δυνατότητα το HTC ThunderBolt μετατρέπεταισε απόλυτη συσκευή φωνητικής και βίντεο επικοινωνίας, δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες του Skype, να συνδεθούν μεταξύ διαφορετικών συσκευών και δικτύων.
Η μεγάλη οθόνη 4,3 ιντσών, οι διπλές κάμερες, η υποστήριξη DLNA, o νεότερος επεξεργαστής Snapdragon στο 1GHz και η τελευταία έκδοση του HTC Sense, αναγάγουν το HTC ThunderBolt σε ένα «εργοστάσιο» τεχνολογίας. To HTC ThunderBolt προσφέρει την ταχύτητα των δικτύων 4G LTE, συνδυάζοντας την καινοτομία της HTC με τη δύναμη του LTEchipset της Qualcomm.
«Η Qualcomm επιβεβαιώνει την υπεροχή της στην τεχνολογία 3G και στην παροχή λύσεων LTE που επιτρέπουν την άμεση μετάβαση από το 3G στα δίκτυα επόμενης γενιάς LTE», αναφέρει ο Steve Mollenkopf, executive vice president and group president, Qu, τηςQualcommκαι συμπληρώνει: «Οι λύσεις LTE που προσφέρουμε είναι καταλυτικές για τη δημιουργία νέων συσκευών που παρέχουν στους καταναλωτές την καλύτερη δυνατή τεχνολογική εμπειρία. Το πλάνο μας για τη διάθεση chipsets επιτρέπει σε καινοτόμους κατασκευαστές όπως η HTC, να οδηγήσουν τις εξελίξεις κάτι που μας κάνει να νιώθουμεευτυχισμένοι».
Επιπλέον, η HTC ενώνει τις δυνάμεις της με την AT&T για τη διάθεση του HTC Inspire 4G, ενός εκ των πρώτων 4G smartphones που υποστηρίζουν το HSPA+ δίκτυο της. Το HTC Inspire 4G αποτελεί το πρώτο κινητό τηλέφωνο που διατίθεται στην Αμερική καιβελτιστοποιεί την εμπειρία HTC Sense μέσω του htcsense.com, της online υπηρεσίας που επεκτείνει τις δυνατότητες του HTC Sense πέρα από τη συσκευή.
Χάρη στο htcsense.com οι άνθρωποι μπορούν να εντοπίσουν το κινητό τους στον χάρτη, να ζητήσουν από αυτό να ηχήσει δυνατά (ακόμη και αν βρίσκεται στο «αθόρυβο»), αλλά και να διαγράψουν τα δεδομένα τους από απόσταση. Ταυτόχρονα με την υποστήριξη 4G HSPA+, το HTC Inspire 4G προσφέρει μια σειρά εντυπωσιακών χαρακτηριστικών, μεταξύ των οποίων την κάμερα στα 8 megapixels, τις τεχνολογίες Dolby,SRS surround και ήχο-ακύρωσης θορύβου αλλά και την κατασκευή από ένα συμπαγές κομμάτι αλουμινίου.
Τα HTC EVO Shift 4G, HTC ThunderBolt και HTC Inspire 4G συμπληρώνουν την πιο πλήρη και ενδιαφέρουσα γκάμα συσκευών 4G που διατίθεται αυτή τη στιγμή στην αγορά και που επιβεβαιώνει την υπεροχή της HTC στην ανάπτυξη και διάδοση της τεχνολογίας 4G.
Απο το pcnea....
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment