HTC M4 και HTC G2 μετά το HTC M7, κυριαρχία Android

Δύο νέα Android smartphones ετοιμάζει η HTC μετά την ανακοίνωση του HTC M7. Με κωδικά ονόματα HTC M4 και HTC G2 η εταιρεία φαίνεται ότι θα ακολουθήσει την ίδια στρατηγική με πέρυσι, παρουσιάζοντας ένα high end μοντέλο και “μικρότερα” μοντέλα στην συνέχεια. Ο λόγος ύπαρξης των HTC M4 και HTC G2 είναι προφανής.
Ανανέωση των μοντέλων με χαμηλότερη τιμή και χαρακτηριστικά σε σύγκριση με το HTC M7. Από τα κωδικά ονόματα καταλαβαίνουμε ότι το M4 θα ανήκει στην ίδια κατηγορία με το HTC M7 αλλά με επιδόσεις ένα βήμα πιο κάτω. Τα χαρακτηριστικά των δύο νέων HTC smartphone έχουν γίνει γνωστά και είναι τα εξής:
HTC M4
Επεξεργαστής: Snapdragon dual-core 1.2GHz Μνήμη: 2GB Χωρητικότητα: 16GB Οθόνη: 4.3 ιντσών με ανάλυση 720p Κάμερα: 13 megapixel Μπαταρία: 1700mAh Λειτουργικό: Android 4.1, Android 4.2 HTC G2
Επεξεργαστής: dual core 1GHz Μνήμη: 512MB Χωρητικότητα: 4GB + microSD Οθόνη: 3.5 ιντσών με ανάλυση 480 x 320 pixel Κάμερα: 5 megapixel Μπαταρία: 1400mAh Λειτουργικό: Android 4.0 Είναι ξεκάθαρος το διαχωρισμός που κάνει η HTC ανάμεσα στα κορυφαία μοντέλα και στα entry-level smartphones. Επιδόσεις και χαρακτηριστικά εναντίον τιμής ώστε να καλυφθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της αγοράς με ανάλογο budget. Στην φωτογραφία βλέπετε το υποτιθέμενο HTC M7 όπως κυκλοφόρησε πριν μερικές εβδομάδες.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment