ZTE Axon 30 Pro: Θα έρθει με κάμερα 200MP της Samsung;

 

ZTE Axon 30 Pro: Θα έρθει με κάμερα 200MP της Samsung;

Φαίνεται πως η ΖΤΕ θα είναι η πρώτη που θα χρησιμοποιήσει τον επερχόμενο αισθητήρα 200MP της Samsung στη ναυαρχίδα της Axon 30 Pro. Δύο νέα post που ανέβηκαν στο Weibo βάζουν φωτιά στις φήμες για την επερχόμενη ναυαρχίδα της κινεζικής εταιρείας, χωρίς βέβαια να είναι τίποτα επιβεβαιωμένο.

Αρχικά ο Γενικός Διευθυντής της ZTE, Lu Qianhao, μας προετοιμάζει για την επερχόμενη ναυαρχίδα, δείχνοντάς μας ένα επίσημο teaser από τον αισθητήρα του Axon 30 Pro. Παράλληλα, αναφέρει την υπολογιστική ισχύ του Snapdragon 888 αλλά και τη δύναμη του Spectra 580 ISP, υπερτονίζοντας πως υποστηρίζει αισθητήρα ανάλυσης 200MP. Επιπλέον, αναφέρει πως μία τέτοια κάμερα θα έχει τρομερές επιδόσεις στις νυχτερινές λήψεις ακόμα και με 0.1 lumens.

Στη συνέχεια, ο tipster WHYLAB αναφέρει πως όντως η ZTE ίσως είναι η πρώτη εταιρεία που θα ενσωματώσει τον επερχόμενο αισθητήρα των 200MP της Samsung. Ο S5KGND αισθητήρας θα έχει διάφραγμα 1/1.37 με μέγεθος pixel 0.64μm. Αυτό σημαίνει ότι θα προσφέρει όντως κορυφαίες επιδόσεις στις νυχτερινές λήψεις.

Μπορεί ο Lu Qianhao να μη μας δίνει περισσότερες πληροφορίες, όμως για να εστιάζει σε αυτές τις δυνατότητες του Snapdragon 888 μάλλον η ZTE ετοιμάζει κάτι εντυπωσιακό για το επερχόμενο Axon 30 Pro.

Πηγή

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment