Το 5G έρχεται στο σπίτι των Αμερικανών

 5G

Οι αναφορές από τις ΗΠΑ δεν είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικές για τον τρόπο με τον οποίο μπαίνουμε στην εποχή του 5G. Τα 5G Boxes που εγκαθιστά η Verizon τοποθετούνται κυριολεκτικά στις αυλές των σπιτιών των κατοίκων.

Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι επειδή τα δίκτυα 5ης γενιάς απαιτούν την τοποθέτηση πολλών περισσότερων κεραιών και μάλιστα σε κοντινές αποστάσεις μεταξύ τους. Οι εικόνες από την περιοχή του Houston στις ΗΠΑ είναι ενδεικτικές του ποια είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στο αστικό τοπίο της περιοχής από την προσπάθεια της εταιρείας να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες 5G.

Το 5G έρχεται στο σπίτι των Αμερικανών... στην κυριολεξία!

Μάλιστα, οι αναφορές από τις ΗΠΑ κάνουν λόγο για το ότι η εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να ενημερώνει τους κατοίκους για την τοποθέτηση των κεραιών και του σχετικού εξοπλισμού. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι σε πολλές περιπτώσεις οι κάτοικοι ξυπνούν ένα πρωί και βλέπουν ένα κουτί τοποθετημένο έξω από το σπίτι τους.

Πολλές είναι οι περιπτώσεις εκείνες που οι κάτοικοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους όχι μόνο για το αισθητικό ζήτημα, αλλά και για το γεγονός ότι η τοποθέτηση των κουτιών αυτών ρίχνει σημαντικά την αξία των ακινήτων της περιοχής. Να και μία διαφορετική ανάγνωση στην καλοδεχούμενη επέκταση των δικτύων 5G…

Πηγή

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment