Samsung Galaxy A72 4G: Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά στη φόρα!

 

Samsung Galaxy A72 render

Το Samsung Galayxy A71 ήταν πέρισυ ένα από τα πιο ενδιαφέροντα smartphones στη μεσσαία προς υψηλή κατηγορία τιμής και όπως ήταν αναμενόμενο ο νοτιοκορεάτης κατασκευαστής έχει για φέτος στα σκαριά τον αντικαταστάτη του, το Samsung Galaxy A72 που εκτός από έκδοση 4G θα κυκλοφορήσει και σε 5G.

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές εβδομάδες από τότε που είδαμε για πρώτη φορά σε το Galaxy A72 σε renders, οπότε και γνωρίζουμε το που θα κινηθεί σχεδιαστικά. Σήμερα μαθαίνουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέριες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και συγκεκριένα για την έκδοση 4G.

Το νέο mid-range της Samsung λέγεται ότι θα έχει και αυτό οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED με διαγώνιο 6.7″ ανάλυσης FullHD με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, τετραπλή κάμερα 64 Megapixel, 12 Megapixel ultrawide, 8 Megapixel telephoto (2x zoom) και 2 Megapixel macro. Στην προηγούμενη διαρροή αναφερόταν κάμερα 5 Megapixel και 5 Megapixel macro μαζί με 64MP και 12MP, βλέπουμε…

Σε ότι αφορά τη selfie camera αναμένεται 32 Megapixel, επίσης θα έχει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη, SoC Snapdragon 720G με 8GB RAM ενώ λέγεται ότι θα υπάρχει και μοντέλο με 6GB. Από αποθηκευτικό χώρο θα είναι σε δυο εκδόσεις με 128GB και 256GB και με υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD.

Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 5000 mAh και στο κουτί του θα συμπεριλαμβάνεται φορτιστής 25W. Σε ότι αφορά την τιμή, προέκυψαν πληροφορίες και για αυτή, το Galaxy A42 4G εμφανίστηκε σε ηλεκτρονικό κατάστημα της Γερμανίας με 449 ευρώ (128GB) και 509 ευρώ (256GB), λογικά με 6GB και 8GB RAM αντίστοιχα.

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment