Το Vision της Huawei την έχει μικρή...την τιμή!

Παλιά όσο πιο μεγάλος ήταν ένας κατασκευαστής, τόσο πιο καλό ήταν το προϊόν του. Ναι ο παραλληλισμός παραπέμπει σε μάθημα ανδρικής ανατομίας, σύμφωνοι. Αλλά το παρόν κείμενο δεν είναι σεξιστικό. Τουλάχιστον δεν είχε σκοπό να γίνει. Σε κάθε περίπτωση το Huawei Vision που βλέπεις στις φωτογραφίες είναι ένα απενοχοποιημένο smartphone… Τι σημαίνει αυτό; Πως, ενώ απέξω δείχνει πανάκριβο και με τεχνικά που κοντράρουν στα ίσα το φιλέτο του ανταγωνισμού, την έχει μικρή. Την τιμή εννοώ…
Είναι στα 300 παρά κάτι ευρώ μόλις. Άντε τώρα να το πιστέψεις. Κανείς δεν το πίστευε. Ούτε εγώ το πίστευα, μέχρι που ρώτησα την εδώ αντιπροσωπεία. Για να καταλάβεις το χρησιμοποιούσα σαν βασική συσκευή για καμιά εβδομάδα και κάποια στιγμή μπήκα στον πειρασμό να κάνω το γκάλοπ: ρωτούσα γνωστούς και φίλους πόσο το τιμολογούσαν. Οι περισσότεροι μου απαντούσαν στα 450 ευρώ, κάποιοι άλλοι παραμυθιάστηκαν όταν δεν έβλεπαν το σηματάκι και το περνούσαν για HTC. Να μην αναφερθώ σε εκείνους που πίστεψαν ότι είναι το νέο iPhone. Καλά… αλλού για αλλού.
Ξέφυγα πάλι… Λοιπόν, στο θέμα μας. Η Huawei που λέτε αποφάσισε να κολυμπήσει για πρώτη φορά σε βαθιά νερά. Όχι πολύ βαθιά, εκείνα που πλέει κάθε κινητό στη mid to high κατηγορία. Χρησιμοποίησαν την τεχνική unibody (ναι, είναι copy-paste από Ταιβάν), πρόσθεσαν δυο κομμάτια κορυφαίου πλαστικού και μια TFT οθόνη καλυμμένη από γυαλί. Και έφτιαξαν σεμνά και ταπεινά ένα μεγάλο σε επιδόσεις κινητό, με ένα μικρό όνομα. Sorry, αλλά αυτή τη φορά το μέγεθος δεν μετράει. Η στιβαρότητα του είναι καλύτερη από HTC, η μπαταρία δεν βγαίνει (και καλά κάνει), συνολικά η αίσθηση που αφήνει στο χέρι είναι εφάμιλλη iPhone.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment