Motorola: το RAZR επανέρχεται...

Σύμφωνα με πληροφορίες από την άλλη όχθη του Ατλαντικού, η Motorola ενδέχεται να λανσάρει σύντομα στην αγορά (με της ευλογίες της Google) μια νέα συσκευή με το όνομα Droid RAZR. Τα δεδομένα EXIF κάποιας φωτογραφίας που διέρρευσε στο Διαδίκτυο, μαρτυρούν ότι αυτή απαθανατίστηκε από κινητή συσκευή με το προαναφερθέν όνομα. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, πιστεύεται όμως ότι ίσως πρόκειται για την εξέλιξη του Motorola Starline, φωτογραφίες του οποίου κυκλοφόρησαν πριν μήνες αλλά αποσύρθηκαν αμέσως ύστερα από απαίτηση της αμερικανικής εταιρείας.
Το ενδεχόμενο της κυκλοφορίας ενός νέου μοντέλου της σειράς RAZR, γεμίζει χαρά και ικανοποίηση τους πολυπληθείς οπαδούς του "ξυραφιού", που με το -σαν ξυράφι λεπτό- πάχος του και τον επαναστατικό, λιτό, πρωτότυπο και αξεπέραστο σχεδιασμό του, κατάφερε να "κερδίσει" το κοινό και να πουλήσει πάνω από 130 εκατομμύρια κομμάτια!Για χρόνια, αποτελούσε την "κότα με τα χρυσά αυγά" για τη Motorola, η οποία προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την πρωτοφανή επιτυχία του RAZR, κυκλοφορώντας το σε διάφορες εκδόσεις και παραλλαγές.
Ελπίζουμε οι φήμες να επαληθευτούν και να δούμε στα ράφια των καταστημάτων μια σύγχρονη υλοποίηση του "ξυραφιού", που θα συνδυάζει τις αρετές του δημοφιλούς λειτουργικού της Google με τη στιβαρότητα και την απαράμιλλη ομορφιά του αυθεντικού RAZR, το οποίο σίγουρα, μας έχει λείψει.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment