Νέο πακέτο ομιλίας για χρήστες Καρτοκινητής

Η Vodafone ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010 οι υφιστάμενοι καθώς και οι νέοι συνδρομητές των πακέτων καρτοκινητής Vodafone CU και Νέου Καρτοκινητού Vodafone θα μπορούν να ενεργοποιούν ένα νέο πακέτο ομιλίας που προσφέρει 150 λεπτά προς όλα τα σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα με χρέωση 5 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).
Το πακέτο έχει διάρκεια ισχύος 31 ημέρες και τα λεπτά ομιλίας που δεν καταναλώνονται εντός 31 ημερών δεν μεταφέρονται σε επόμενους μήνες. Κατά τη διάρκεια χρήσης των 150 λεπτών ομιλίας, η ελάχιστη διάρκεια χρήσης ανά κλήση είναι τα 3 λεπτά. Μετά την πάροδο των 3 πρώτων λεπτών, η χρήση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο.
Έπειτα από την κατανάλωση των προαγορασμένων λεπτών, η χρέωση πραγματοποιείται σύμφωνα με το βασικό πρόγραμμα χρεώσεων του συνδρομητή. Δεν συμπεριλαμβάνονται κλήσεις κατά τη διάρκεια περιαγωγής και προς χώρες του Εξωτερικού.
Οι συνδρομητές Vodafone CU και Νέου Καρτοκινητού Vodafone θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το νέο πακέτο καλώντας δωρεάν στο 1286 ή στέλνοντας τον αριθμό 150 με δωρεάν SMS στο 1286. Επίσης θα μπορούν να ενημερώνονται για τα υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας του πακέτου καλώντας δωρεάν στο 1252.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment