Nokia 9.1 PureView: Έρχεται αρχές 2020 με Snapdragon 855+

Nokia 9.1 PureView Snapdragon 855 2020 Launch
Πριν αρκετούς μήνες είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν την HMD Global να έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του Nokia 9.1 PureView, το οποίο θα είναι μία αναβαθμισμένη έκδοση του αρχικού μοντέλου της εταιρείας με την πενταπλή κάμερα της Carl Zeiss.
Γιατί θα διαθέτει παλαιότερο SoC;
Το Nokia 9.1 PureView αναμενόταν να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του έτους, αλλά για άγνωστους λόγους η HMD Global ανέβαλε την κυκλοφορία του για τις αρχές του 2020. Φαίνεται ότι το επερχόμενο smartphone της Nokia θα έχει την ίδια τύχη με τον προκάτοχό του.
Η ανάπτυξη του Nokia 9 PureView είχε ξεκινήσει το 2018, αλλά λόγω διαφόρων θεμάτων το smartphone κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι όλα τα flagships διέθεταν τον Snapdragon 855, το συγκεκριμένο έξυπνο τηλέφωνο είχε τον παλαιότερο Snapdragon 845.
Σύμφωνα με αναφορές, το Nokia 9.1 PureView θα έχει πενταπλή κάμερα της Carl Zeiss και τον φετινό Snapdragon 855 ή 855+. Το συγκεκριμένο SoC θα ήταν αποδεκτό για ένα flagship του 2019, αλλά από τη στιγμή που η κυκλοφορία του αναβλήθηκε για το 2020, θα περίμενε κανείς ότι το smartphone θα διαθέτει τον Snapdragon 865. Όπως όλα τα flagship που θα βγουν στην αγορά του χρόνου.
Όπως και να έχει, πρόκειται για απλές αναφορές. Οπότε, μόνο η HMD Global γνωρίζει τι συμβαίνει. Εμείς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε την επίσημη αποκάλυψη του Nokia 9.1 PureView.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment