Turing Phone. Tο Android smartphone με σώμα πιο ισχυρό από ατσάλ

Η Turing Robotic Industries, με όνομα που παραπέμπει στο Βρετανό μαθηματικό και κρυπτογράφο Alan Turing, μόλις ανακοίνωσε το… διαφορετικό smartphone της, το οποίο είναι πανίσχυρο εσωτερικά αλλά και εξωτερικά.
turing-phone
To Turing Phone είναι κατασκευασμένο από ένα υλικό που ονομάζεται “liquidmorphium” και αποτελείται από ένα κράμα από ζιρκόνιο, χαλκό, αλουμίνιο, νικέλιο και άργυρο, με την ατομική δομή του να παραπέμπει σε… γυαλί. Φέρεται μάλιστα να είναι ισχυρότερο τόσο από το ατσάλι όσο και από το τιτάνιο, ενώ στην κατασκευή της συσκευής συναντάμε επίσης αλουμίνιο, κεραμικό υλικό και πλαστικό.
turing02
Φροντίζοντας για την ασφάλεια των δεδομένων σας, η συσκευή χρησιμοποιεί ένα security chip(Turing Imitation Key) μέσα στο τηλέφωνο που πιστοποιεί την κρυπτογράφηση τοπικά. Έτσι, κρατώντας offine τα κρυπτογραφημένα δεδομένα σας, είναι περισσότερο δύσκολο σε κάποιον hacker να τα υποκλέψει.
turing04
Όσον αφορά τα specs, το Turing Phone έρχεται με οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1920x1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801 στα 2.5GHz, 3GB RAM, κάμερες 13 και 8MPixels, ενώ ενσωματώνει το Android 5.0 Lollipop ώστε να λειτουργεί όπως και οι υπόλοιπες Android συσκευές σας, χωρίς να σας προβληματίσει.
turing07
Υποστηρίζει LTE και θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι (γνωρίζουμε πως η ημερομηνία διάθεσής του στις ΗΠΑ είναι στις 10 Αυγούστου). Όσο για το κόστος του στην έκδοση των 64GB φτάνει τα 740 δολάρια και στην έκδοση των 128GB τα 870 δολάρια, ενώ θα κυκλοφορήσει και πιο οικονομική έκδοση στα 16GB.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment